Täällä ollaan vielä, ja vähän treenailtukin jotain.

Dingo on käynyt pari kertaa paimentamassa. Kovasti ollut kuulolla malttia päässä ja poispäinajellut kivasti. Koeajatuksia ei tällä hetkellä ole, uusiin sääntöihin on ole tutustunut ja joka tapauksessa kakkosluokasta pitäisi saada ERI ennen kolmoseen pääsyä – syksyn kokeesta saimme vain EH. Katsotaan fiiliksen mukaan.

Dingo ja Flo ovat käyneet kentällä muutaman kerran. Dingo tottistelee tasamaalla kivasti. Esteitä ei oikein haluaisi tehdä enkä sitä niille varsinaisesti haluaisi laittaakaan kun nyt toisesta jalasta on mennyt useampi varvasjänne, vaikka ne eivät näytäkään koiraa mitenkään haittaavan. Mutta muutaman kerran vielä, ja se on sitten siinä.

Flora on tokoillut ja saattaa vielä kisata. Sehän täyttää ensi kuussa kymmenen ja väsyy kyllä kentällä vähän nopeammin, vaikka lähtönopeudet eivät ole pudonneet. Ruohikkotunnareissa on nyt onnistunut, muuten perusjuttua – osaa asiat, mutta ääntä lähtee. Hieman houkuttelisi yrittää lisää ykköstuloksia voittajasta, kun se yksi jo on. Mitään asiaa evl:ään ei tällä metelillä toki ole.

Maastoonkin asti raahauduttiin tällä viikolla. Kisamainen esineruutu oli kerrassaan hieno, kaksi esinettä nousi vaikeuksitta hyvällä työskentelyllä. Mukava ykkösen jälki sujui niinikään oikein mukavasti. Yhtä keppiä Dingo tarkensi ei ihan loppuun asti, kaiketi luuli toiseksi hämyksi tarkenneltuaan jotain tyhjää paikkaa jäljen alussa. Näin kepin ja poimin sen itse, siitäkin siis pisteet taskuun. Muut viisi nousivat hyvin. Tämä lämmitti, koska ilmoitin Dingon oman seuran jälkikokeeseen kesäkuun loppuun tavoitteena tehdä kelvolliset maastot loppukaneetiksi monen vuoden treenaamiselle: koira on kokeeseen koulutettu ja sinne myös viety, tuloksia ei ole luvattu.