Flora treenaili tokoa ja kävi kokeessa. Tunnarista nolla ja taas metskun kanssa ongelmaa, tuplakäsky kun ei meinannut nousta. Kaukoissa muut vaihdot hyvin, mutta yksi virhe ja sen korjaus lörpsähti (perinteisesti Flo onkin hermostunut virheiden korjailusta). Muuten kaikkea pientä siellä täällä... juuri ja juuri kolmostulos. Vähän hävettää palkintoja kakkossijasta ottaa moisella suorituksella, mutta kyllä meille karkit maistuu. Seuraavaa koetta kohti.

Dingo on tottistellut muuten mukavasti, mutta hyppyesteellä junnataan 80 sentissä ja A:lla menin suosiolla matalalle harkkaesteelle tekemään kokonaisen estenoudon. Ainakin toisen pitää olla kunnollinen ennen kuin kannattaa mennä kisoihin.

Seuran keskiviikkotreeneissä Dingo teki erittäin hyvän esinetreenin. Jyrkästi nousevan kaistaleen takanurkissa oli hammasharja ja tutti. Kuuma ja seisova ilma. Harja tuli ensimmäisellä pistolla, niin helposti, että lähetin vielä toiselle. Dingo eteni, viipyi, tuli pois ilman esinettä. Uusi lähetys, taas viipyi edettyään näkymättömiin, mutta tuli tutti mukanaan. Erittäin hienosti! Jäljellä teki niinikään erinomaisen janan ja nosti kepit, mutta itse jäljenajo oli aikamoista toikkarointia.