Dingo on käynyt parit kerrat paimentamassa. Somerolle päästään noin joka toinen viikko eli varsin vaatimattomaan tahtiin edistytään kakkosluokkaa kohti, mutta poispäinajoon panostaminen alkaa näkyä. Dingo alkaa pysyä takana ja korjailla paikkaansa sekä tulla luokse suoraan kohti ja työntää lauman pois ympäriltäni.

Pk-tottiskausi alkoi. Tänä vuonna mennään ykkösen kokeeseen, meni sitten miten meni. Hyppynoutoa on nosteltu taas vähitellen eikä metriä ole vielä tänä vuonna otettu. Jyrkkä A-este menee ilman kapulaa hyvin, kapulan Dingo tiputti alastulossa ja hämmentyi eikä sen jälkeen halunnut kiivetä kapulan kanssa. Palkkailin myös ohituksesta, kunhan menee ja noutaa. Hyväksyn tässä tapauksessa ohituksen mieluummin kuin luon pattitilanteen, jossa koira ei pysty kiipeämään eikä uskalla tulla ohi. Muiden liikkeiden osalta ei nouse hiki otsalle.

Maastossakin on käyty. Jälki kulkee ja keppiä nousee, janalla etenemisessä on parantamisen varaa. Esineitä nousee, mutta toivoisin ripeämmin pitkälle etenemistä. Pitkiä kaistaleita ohjelmassa.

Flora kävi tokokokeessa. Jäi ruudun etunauhalle ja tassut yli, nolla. Metskussa tuli ohi?! Nolla. Ja tunnarin oli taas tekevinään, nolla sekin. Muut liikkeet menivät kivasti, perusölähdykset lähdöissä ja sitä rataa. Kisaillaan vielä voittajassa minkä jaksetaan, seuraava koe ensi viikolla. Treenattu on jokusen kerran ilman sen kummempaa edistystä tai takapakkeja. Tunnariin ei pysty ollenkaan, ruudussa fokusoi etunauhaan, luoksarissa ennakoi. Tunnari on nyt ainoa, johon en keksi enää mitään. No jättäviin on kyllä tullut mukavasti varmuutta ja seuraamisessa asenne vain paranee.

Veka viettää lokoisia eläkepäiviä ja käy hömppämaastoilemassa. Esineitä ei oikein meinaa löytää, jäljellä rymistellään entiseen tahtiin.