Laiskoteltu taas on. Satanutkin paljon. Dingon kanssa mentiin takapakkia tottiksessa, jyrkältä A:lta muksis ja palattiin kertailemaan matalaa avustettuna. Myös paikkamakuusta alkoi nousta istumaan ja hiippailla (yksi pitkä makuu niin että hyttyset söivät koiraparkaa armotta). Pk-mestikset siis jäävät väliin, kun tulosmahdollisuutta ei tähään hätään noutojen takia ole. Metrin hyppy kuitenkin hypättiin kutsuna ensin omalla pressuesteellä ja sitten kentän puisella esteellä: kivat loikat ilman epäröintiä ja esteen kolinaa. Seuraavaksi pieni kapula mukaan. Muutoin seurailut, jättävät, eteenmeno perussettiä. Ammuttukin on pari kertaa, joissa ei mitään pientä huomiointia kummempaa. Toivottavasti myöhemmin syksyllä päästäisiin vielä kokeeseen.

Floran kanssa käytiin tanssikisa Janakkalassa ulkokentällä. Pinkki teema vaihtui vihreään, ja ohjelmaa oli pikkupakko lyhentää ja yksinkertaistaa, aika lailla aidan matalinta kohtaa tavoiteltiin eikä ylitetty edes sitä. Flora hikeentyi kisakehästä ja teki kyllä liikkeet aika kivasti, mutta huuteli hermostuneena. Musiikkina Holdviolan Erdő erdő, tuomareina Nadja Böckerman, Salla Haavisto ja Hannele Parviainen, pisteitä 149,66. En pyytänyt ketään videoimaan, koskapa arvasin suorituksemme tason... Kritiikki oli kuitenkin jopa yllättävän myönteistä. Kaikki tuomarit huomauttivat metelöinnistä, mutta kontakti oli hyvä, liikkeitä mukava määrä, kauniisti ohjattu. Muita miinuksia vahva käsiohjaus, kieltoja, enemmän sisältöä koreografiaan. Samaa mieltä. Olisi kuitenkin huonomminkin voinut mennä.

mellan.jpg

HTM:n osalta ei ole saatu mitään aikaan, muutaman kerran positioiden ottamista. Seuraava tavoite on freestylen avoimen kisa Vekan kanssa. Jokusen kerran treenattu, mennyt vallan mukavasti. Floran kanssa seuraavaksi tokoa.