Laiskanlaisesti treenailtu. Dingo on paristi jäljestänyt. On pohdittu keppejä ihan jäljen alussa kepin paikka vahvistettuna, koskapa ykkös- ja kakkoskeppi niin usein jäävät. Omalla jäljellä nousivat, mutta eilen Dingon uuden ihmisen tekemällä jäljellä ilmeisesti keskittyminen kului niin jälkeen, että ensimmäiset kaksi keppiä kolmesta ohitettiin. Hyvin kuitenkin jäljesti useita kulmia, maastonvaihdoksia ja polun lähellä. Myös esine-etsintään olin taas tyytyväinen. Lähetin keskeltä ja annoin Dingon risteillä ruudussa pitkään ja hartaasti, kunnes löysi esineen. Vapautuminen pistoajatuksesta on tehnyt hyvää. Esineitä olen nostattanut vain yhden, jos Dingo on jo sen eteen tehnyt töitä niin, etten halua latistaa sitä enemmillä esineillä.

Tottis on mennyt kivasti. Seuraamisessa en tykkää kainalopalkasta, vaan olen palkannut oikeasta kädestä saalistuttamalla. Seuraaminen palkka kädessä on ollut oikeinkin hyvää. Muutenkin sujuu, myös jyrkkä A kapulan kanssa. Hypyn viimeinen kymmenen sentin nosto metriin ja eteenmenon maahanmeno puuttuvat vielä.

Veka ja Flo ovat tokoilleet jokusen kerran. Perussettiä. Kaukoja tehty kotitreeninä. Pitäisi ryhdistäytyä, jos Vekan kanssa haluaa tänä vuonna rotumestiksiin... Flon kanssa ei oikeastaan kannata kisata kun kaukot ja tunnari ovat niin levällään.

HTM-treeninkin tein pikaisesti hallilla, ensin namin perässä ja sitten ilman kaikkia positioita ohjaamalla positioon - palkka - askel poispäin - uudestaan jne. Tässähän toki ei voi epäonnistuakaan. HTM-ohjelmaa ei vaan nyt ole kummallakaan. (Vekalle on kyllä kolme kappaletta odottamassa, Flolle ei ole edes seuraavaa musiikkia katsottuna.)

Flo treenaili myös freestyle-ohjelmaansa. On se kyllä niin ahdistunut heti kun ei ole palkkoja kädessä. Mutta seuraavaan saatavilla olevaan kisaan tällä ohjelmalla mennään. Vekan ohjelmassa on vielä paljon duunia.