Keskiviikon maastotreeneissä Dingo haki pari esinettä. Otin toisenkin, kun ensimmäinen nousi niin kevyesti. Esineet olivat rinteeseen laskevalla syvällä kaistaleella melkein peräkkäin kannon ja kiven päällä. Dingo ei uponnut syvälle, mutta eipä tarvinnutkaan, kun poimi ensimmäiset kaksi esinettä. Erittäin hyvä.

Jäljen teema olivat kulmat, joita oli useita. Kostea keli ja rehevä pohja, joten aika korkealla nenällä mentiin ja muutamia kulmia oiottiin, mutta hyvin jäljestettiin alusta loppuun ja kaikki kepit noukittiin. Tämäkin erittäin hyvä. Janakin oli kiva, eteneminen jäljelle kohtuullisen suoraan ja takajäljeltä liinanmitan päästä Dingo kääntyi itse.

Maanantain tottistreeneissä satoi, mutta käytiin Dingon kanssa tekemässä tärkeimmät eli esteet ja eteenmeno. Luoksetulosta pallon jättö ja eteenmeno sille. Tasamaanouto. Hyppynouto 80 senttiä, koskapa viimeksi ei mennyt 90 senttiä ihan nappiin, vaan Dingo ponnasi esteen nurin ja ohitti sen sitten. Ilman kapulaa kyllä ylittikin, vaikkei tekniikka mitenkään silmää hivellyt. Nyt loikkasi 80 hyvin eli ei onneksi mörköjä jäänyt. Estenouto harkka-A:lla hyvin. Sitten urheasti ensimmäistä kertaa kisakorkean A:n ääreen, mitä olen vältellyt. Yhdessä juosten pari kertaa ohi, sitten jätin koiran istumaan ja menin esteen takaa kurkaten kutsumaan. Tulikin kiire, koska harjan yli kurkatessani oli Dingo jo tulossa estettä ylös, hyvä että ehdin pakittaa alta pois. Tästä tuplapalkka ja jättikehut (innostuin niin, että koira alkoi jo luoda pitkiä katseita).

Flo ja Veka ovat tokoilleet jonkun kerran. Hyviä ruutuja ja merkkejä, ohjatussa vaan ei kummallakaan löydy oikea, vain vasen?! Kaukoissa Flon tekniikka edelleen atomeina, Veka ottaa vain välillä väärän vaihdon. Tunnarissa edelleen kapulat kuin sillit purkissa, Veka välillä erehtyy viereiseen, Flo taas palannut vanhaan kohellukseen nenä kiinni, eli tämä kuten kaikki muutkin niksit toimi sen kolme kertaa. Huaaah! Peruskaura eli seuraaminen, jättävät, luoksarit, paikkikset toimivat kummallakin kivasti. Metskunkin Flo hakee hiljaa, kaikissa lähdöissä toimii edelleen maahan heitetyn namin syönti luvalla. Kiertonoutoa ei ole tehtykään.