Vekan polven ristiside parani suureksi iloksemme levolla. Valmistautuminen tämän viikon tanssikisohin on sujunut vallan mainiosti. Tein Floran mustavalkoiseen freestylen alokkaan ohjelmaan muutaman muutoksen: vaihdoin toiset sivuaskelet pyörähdyksiin ja peruutuksen pujotteluun sekä paransin kehänkäyttöä. Veka tekee niin hyvin, että tehdään yksi pukutreeni tälle viikolle ja homma on paketissa pitkäperjantain kisoihin.

Dingo on tehnyt freestylejuttuja ja tokojuttuja ilman varsinaista punaista lankaa treeneissä, koska maastokausi on alkamassa ja kaikki aika menee kohta pk-jäljelle, sekä paimennukseen sikäli kuin sitä päästään treenaamaan. Tänä kesänä ollaan Someron varassa eikä niin kaukana voida käydä läheskään niin usein. Parit treenit on buukattu ja toukokuulle myös kisapaikka.

Flora on treenaillut tokoa ja HTM:ää myöskään ilman kunnollista ajatusta. Vähän freestyleakin, mutta liian metelöivästi. Tokoilu on mennyt kivasti, perusjuttuja palkalla. HTM:ssä on nähty oikein hienoja sivuaskelia ja peruutuksia treenin alkuun lelun odottaessa sivummalla. Positioita on tehty sarjoina, joissa Flo tulee käsimerkillä positioon, saa namin taskusta, sitten iso askel sivuun ja uudestaan sama position haku. Näissä on ollut hyvä, positioita olisi kaikkiaan seitsemän jos kaikki saadaan kisakuntoon. Uutta ohjelmaa avoimeen luokkaan ei vielä ole.