Viikolla treenattiin lahjakkaan laiskasti tokoa. Flora hinkuvinkui vauhdissa, ryssi parit tunnarit, teki luoksarissa kai vain läpijuoksuja, jättävät melkein oikein, kaukoissa ilman tekniikkaa. Seuraaminen oli kivaa, paikkamakuu pelitti. Asennetta toki riitti vaikka muille jakaa. Dingolla oli pakko todeta olevan keskivaikea osaamisvajaus sekä kokonaisuuksissa että yksityiskohdissa. Kaukot aivan kesken, jättävissä onnistuu vain asentojen ottaminen, seuraaminen jäänyt vallan jättävien jalkoihin ja eteentulot valuneet puoli yhdentoista tienoille. Koira alkoi myös tuntua hiukkasen leipääntyneeltä viikon neljännessä treenissä...

Lauantaina kuitenkin kisaamaan omalle hallille. Tuomarina Vesa Kallio. Voittajaluokka oli ensin. Floran kanssa jäätiin ilman tulosta 181 pisteellä, kuitenkin palkintoja kakkossijasta (näitähän joskus jaetaan pisteillä tuloksettomille, joskus taas ei). Todella vaikea oli kehua koiraa niin ettei huuto alkanut, mutta muuten tykkäsin olla Floran kanssa kehässä. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa L:stä poikki, paikkamakuu viimeisenä.

Luoksetulo 8. Tuli himmaillen mutta ilman lisäkäskyjä.

Metsku 6,5. Vikana vain äänitehosteet.

Seuraaminen 7. Itse kyllä tykkäsin tästä juoksuosuuden lopsahteluun asti. Myös peruutus aika lailla poikittain.

Ohjattu 6,5. Kiljahdellen kapulalle, muuten ok.

L 9. Seiso ja istu oikein.

Ruutu 7. Joku ääni. Vauhtikaan ei paras. Käskin myös liian äkkiä koiran seisomasta maahan (joo, mutta pikku pakko ennen kuin se menee itse).

Tunnari 0. Reagoi omaan, palasikin sille, mutta jatkoi kuitenkin rivin loppuun ja nappasi päästä väärän kun ei vaan pystynyt.

Kaukot 0. ISMSIM. Ensimmäiseen istumiseen kolme käskyä, sitten liikaa liikkumista eteenpäin.

Paikkamakuu 9,5. Joku hienoinen vinkaisu kuulemma kuului.

Kokonaisvaikutus 7,5. Mekkalointi...

Dingo sai avoimessa sentään kolmostuloksen 211 pisteellä. Dingo oli kyllä kehässä ihana. Reippaana mukana, korvat päässä ja teki särmänä sen, mitä osasi. Anteeksi Dingo, että joskus epäilen kykyjäsi, olet vaan vapaalla niin suloinen riemuidiootti. Näköjään asialliset hommat kuitenkin voidaan suorittaa. Liikkeet tehtiin yhdessä setissä, paikkaistuminen viimeisenä.

Liikkeestä maahan 9. Seuraaminen laahasi.

Merkin kierto 8,5. Rauhallista ravia.

Liikkeestä seisominen 6. Seuraaminen sitä ja kääntyi kokonaan ympäri ohi kävelyssä.

Luoksetulo 7,5. Hyvä vauhti, vinoon eteen, vinoon sivulle.

Estehyppy 9,5. Varmaan vähän vinoon eteen.

Nouto 8. Vei kapulan liikkurille.

Seuraaminen 6,5. Aika lailla laahasi perässä.

Ruutu 0. Ruutuun kelvollisesti, käskyllä maahan eteni ja istui, toisella istui syvemmälle ja jätin sitten siihen, koska joka tapauksessa olisi tullut nauhan yli, jos olisi mennyt maahan asti.

Kaukot 0. Dingo pötkötteli ilman kertakaikkiaan minkäänlaista yritystä liikauttaa varvastakaan. Tässä alkoi jo naurattaa.

Paikkaistuminen 10. Jostain syystä Dingo hitsasi katseensa rivin toisen pään bokserimieheen, mutta ei onneksi muista koirista ollut kiinnostunut.

Kokonaisvaikutus 8,5. Tuomari tykkäsi, ei sanonut nimenomaista syytä miinuksille.