Perjantaina vielä tanssitreeni, Floran ohjelmaa kokonaisuuksina lihapullin ja ilman. Dingo teki osaamiaan juttuja ilman nameja käsissä ja oli aika hyvä. Veka lepuutti vielä jalkaa.

Lauantaina sitten kisailtiin Keski-Suomen kennelkerhon kisoissa. Kivat kisat, kiva nähdä kavereita ja esityksiä. Omat 153 pistettämme olivat pienoinen pettymys, koska ohjelma meni mielestäni hyvin. Flora pysyi kontaktissa ja teki liikkeet, mutta huuteli liikaa. Harmikseni tuomareilta (Maija Asp, Heli Nousiainen, Marita Packalén) tuli varsin niukasti palautetta: yhden mielestä liikkeitä oli paljon, toisen mielestä koko esitys jäi tyhjäksi (en ymmärrä tätä, mutta saman tuomarin mielestä HTM-ohjelmamme oli huono, koska siinä oli liikaa seuraamista, joten en anna kommentille paljonkaan painoarvoa), kolmannen mielestä koira tarvitsee kehäkokemusta (7-vuotias monen lajin kisakoira, joka ei ohjelman aikana zoomaillut mitään ylimääräistä). Paremmin palautetta sain kavereilta: ilman äänitehosteita koreografia kyllä kelpaisi. Ja ohjelma oli HTM-mäinen, mikä varmaan pitääkin paikkansa. En itse niin tykkää ohjelmista, jotka koostuvat erillisistä paljon hyppimistä ja pyörimistä sisältävistä tempuista, vaan haluan kokonaisuuden virtaavaa liikettä ja selkeitä linjoja.

Video: https://youtu.be/NstbqVBY1Ug

Sunnuntaina suunnittelin lisää. Sain alustavasti valmiiksi Dingon FS-ohjelman. Päätin startata freestylessä Vekan kanssa tällä Floran ohjelmalla. Floralle annan HTM:n avoimen musiikiksi kappaleen, johon tein Vekalle ohjelman HTM:n voittajaan. Parin kuuntelun perusteella Vekan ohjelma on helppo sovittaa toiseen ehdolla olleeseen musiikkivaihtoehtoon. Floran kanssa joko keskitytään HTM:ään tai laaditaan FS-ohjelma, jossa ei ole niin paljon kiljuttavia liikkeitä.