Pääteemana Floran ensi viikon tokokoe. On kertailtu asioita ja yritetty palkkausta säätämällä saada kiljahtelua kuriin. Osaamistahan meillä voittajaan kyllä on. Jos Floran hiljentää namipalkoin, se jää niihin kiinni eikä reagoi käskyihin, etenkään sivulta lähtöihin. Jos sitä hiukkaakaan nostattaa, alkaa haukku. Kehut pitää kuiskata. Pari tunnaria ovat menneet hyvin, kun olen hajustanut oman vain avokämmenellä pitämällä. Odotan kyllä pääseväni Floran kanssa kehään, ilman tulospaineita voi mennä vaan ajelulle...

Trikkien tokoilu peruskivaa. Dingon jättävät liikkeet alkavat sujua, mutta ovat ei niin yllättäen syöneet energiaa Dingon perusseuraamisesta. Kaukot kehittyvät etupalkalla kivasti. Kiertoon ja ruutuun lähtö perusasennosta ovat edelleen aivopähkinä pikkutrikille... Veka on ottanut rennosti.

Parit tanssitreenitkin tehtiin. Vekan HTM-ohjelmaa jouduin muistelemaan, ja positiot menevät edelleen nakki nenässä. Pallopalkalla keuli niin, että tehtiin koko treeni nakein ja heiteltiin palloa lopuksi. Olisi hyvä siirtää koko HTM namipalkalle vireen pitämiseksi kurissa (pois lukien loppupalkka tietysti). Voittajaan on pitkä matka.

Floran kanssa tehtiin FS-ohjelmaa musiikin kanssa treenikaverin nähtäväksi. Lihapullat mukana tietysti. Meni niin kivasti, että koepaikka kelpaisi kohta. Kaveri huomasi yhden nurkan kehästä jäävän kokonaan käyttämättä, joten kehänkäyttöä pitää ehkä vielä säätää (tykkään diagonaaleista).

Dingo harjoitteli osaamiaan FS-juttuja ja jopa peruutteli poispäin, kun siirsin namit pois kädestä. Ohjelmaa ei vielä, mutta improilin hallilla musiikin kanssa ja hahmottelin alustavasti, mitä siihen voisi tulla.