Puolivillainen tokoviikko huipentui Vekan tokokokeeseen lauantaina. Viikolla Floran kanssa yritettiin pitää ylivirettä ja ääntä jotenkin käpälässä, mutta itse tehtävissä täplä oli varsin pätevä. Vauhtia sillä on ihanasti trikkidieseleihin verrattuna. Teknisesti heikoin kohta ovat kaukot, mielentila latistuu seuraamisessa ja ääntä lähtee kaikissa lähdöissä. Varaslähdöt toki aina vaarana. Varasin kuitenkin Florallekin tokokoepaikan parin viikon päähän, koska mitään ei saa jos ei yritä.

Dingo edistyy kaikilla rintamilla. Jättäviä tekee jo aika oikein, noudossa alkaa onnistua käskyn odottaminen, tunnari sujuu, ruutu löytyy... kiertokartiokin yleensä löytyy. Paikkaistumisessa on välillä painovoima perinyt voiton. Kaukot etupalkalla kehittyvät, mutta voi pojat että etäisyyden kanssa on vielä tekemistä. Ohjatussa noudossa Dingo lähtee vielä usein sinne, minne äskenkin meni, mutta pysähtyy käskyllä ja korjaa suuntaa.

Veka teki muutaman treenin melkein kaikkia liikkeitä. Kokeessa nähtiin sekä tuttuja virheitä että ihan uusia tuttavuuksia. Pisteitä kerättiin vain 180, mutta Veka oli vallan kivasti mukana kehässä ja tuntuu runsaista virheistä huolimatta menneen treenaamalla eteenpäin, joten hyvä fiilis jäi.

Paikkaistuminen 10 ja paikkamakuu-luoksetulo 9. Luoksetulossa varsin maltillinen vauhti ja vähän viutilo perusasento.

Ohjattu 8,5. TOSI hitaasti merkille, epävarma. Oikea kapula löytyi hyvin.

Kaukot 5. ISMSIM. Kivasti oikeat vaihdot! Etenemää puolisen koiranmittaa.

Tunnari 0. Jos oma oli samassa paikassa kuin muilla, Veka otti edetessään sitä edeltävän kapulan, sai varmaan oman hajun tästä jo nenäänsä eikä pokka pitänyt tarkentaa. Oman vähempi hajustaminen voisi auttaa tarkentamaan. Nyt pidän kapulaa kädessä hieromatta, mutta pelkkä kämmenelle laskeminen hajustaisi sen koiran nenälle yltäkylläisesti eikä ehkä levittäisi niin suurta hajupilveä kaikkien kapuloiden päälle. Mietintämyssyyn.

Ruutu 6. Tässäkin hitaasti ja epävarmasti eteenpäin, pysähtyi itse, mutta lisäkäskyllä ympyrään. Loppuosa ok.

Kiertonouto 0. Veka katseli lähtökäskyllä ihan muualle, mutta löysi tötsän hieman empien edeten. Pysähtyi kuitenkin istumaan itse kierrettyään ja kutsuttuani vielä toisen kerran (mitä ei ole tehnyt koskaan). Vielä kutsu niin että sain pysäytettyä (istumaan). Nouto ok, luovutus väljä. Ei jäänyt pisteitä enää, mutta olin iloinen tötterön löytymisestä.

Seuraaminen 7. Tykkäsin itse alkuosasta, loppupään juoksuosuudessa alkoi irtoilla ja keskittyminen hajoilla. Peruutuksessa perä heitti ja joku perusasento jäi pois. Ei kuitenkaan keulinut läheskään niin kuin joskus.

Luoksetulo 8. Hidas kaiketi, mutta niin hyvä kuin meiltä irtoaa.

Z 6,5. SIM. Seisominen istumaan, muuten ok.