Poikien kanssa on treenailtu tokoa ja Floran kanssa freestyleä. Se vähä, mitä nyt on treenaamaan asti päästy. Flora on edistynyt vallan mainiosti, voidaan jo alkaa yhdistellä elementtejä ohjelmaksi. Olen palkannut nameja heittelemällä ja leikittänyt aina välillä, kun koiralla tuntuu alkavan keittää. Tästäköhän johtunee, että ääntely on jäänyt ihmeen vähiin, vaikka on pyörähdyksiä sun muuta.

Dingo on tehnyt sekä avon että vähän ylempienkin juttuja. Kaukot eivät ole kehittyneet toivotulla tavalla, mutta jättävät etenevät, seuraaminen on ollut kelvokasta, tunnari tuntuu varmalta, noudossa on hyvä meininki, eteentulot toimivat varsin pienin avuin, ruutu löytyy hyvin, kierto on hyvässä vaiheessa, ruudun epäympyrä on löytynyt näytöllä kivasti, ohjatun kapulat alkavat hahmottua, paikkaistumisessa ei ole tullut virheitä... kaiken kaikkiaan niin kiva treenata Dingon kanssa.

Veka on tehnyt vähän kaikkea. Tunnarin kanssa seilataan nyt lippu korkealla, virheitä ei ole tullut hetkeen. Kiertotötsä löytyy hyvin ja loppuosa toimii. Ruudun ympyrää on tehty näytöllä, ja Veka on alkanut juosta ensimmäisen näytön jälkeen kymmenen metriä piikkisuoraan tarkalleen ympyrän vasemmalle puolelle... sehän tapaa flänkätä vasemman kautta muutenkin. Seuraamista on tehty namipalkoin selän takaa, näin ei keuli kovin pahasti. Kaukot ennallaan, ohjatun merkkiin on tullut oikein hyvä meininki ja kapulatkin pääsääntöisesti löytyvät.

Sitten joulunviettoon!

joulukortti2016.jpg