Viikolla ehdittiin Vekan kanssa muutaman kerran hallille yrittäen mahduttaa treeniin kaikkia liikkeitä pois lukien paikallaolot. Seuraamista tehtiin rauhallisesti nakkipalkalla, zetassa löytyivät pääsääntöisesti oikeat asennot, luoksetulossa ihan kelvollisia stoppeja ja tuplakäskyjä maahanmenoon, tunnari toimi, kaukoissa muutamia tuttuja vaihtovirheitä. Ruudun ympyrää kokeilin käydä näyttämässä, tuntui toimivalta. Kävelin kymmenen metriä ja kyykistyin koskemaan lattiaa sanoen YMPYRÄ. Veka fokusoi tosi hyvin pisteeseen, jossa olin käynyt. Kiertonoudossa oli taas ongelmaa löytää kiertotötterö, mutta ei muuta.

Lauantaina sitten hallille kokeeseen. Tuomarina Ralf Björklund, joka oli aika ankara pisteineen. Yksilöliikkeistä tehtiin ensin kiertonouto, tunnari ja kaukot, toisessa satsissa loput.

Paikkaistuminen 10.

Paikkamakuu ja luoksetulo 7,5. Naapurin käskyllä maahan ja perusasento vähän vino.

Kiertonouto 0. Veka ei taaskaan nähnyt tötteröä. En asetellut koiraa ihan kunnolla suoraan lähtöpaikalla, joten se kiersi jotain nokan edestä löytyvää eli hyppyesteen ja bonuksena vielä sen takaa liikkurin. Jopa toisen kerran, kun olisin saanut korjata...

Tunnari 9,5. Jes!

Kaukot 5. SIMISM. Tuplakäskyt maasta seisomaan ja seisomasta maahan sekä eteni jonkin verran.

Ruutu 6. Veka fokusoi hyvin eteen ja meni ympyrään, mutta joko ennakoi tai pysäytin hätäisesti, oli ihan etureunalla ja tarkalleen ottaen mielestäni muutama varvas oli ulkona ympyrästä. En kuitenkaan korjannut. Ruutuun hyvin, mutta ehti istua, oma kämmi kun käsky viipyi.

Seuraaminen 6,5. Oli meidän seuraamiseksemme tosi hyvä! Mutta ei sitten tuomarin mieleen. Vallankin peruuttamisesta tykkäsin. Perusasentoja varmaan jäi pois (HTM-treenaamisen jälkeen aina jää), en kurkkinut.

Ohjattu 6. Merkki ok, sitten Veka arpoi oikean ja keskikapulan päätyen keskelle. Pysähtyi käskyllä ja korjasi uudella käskyllä oikealle.

Z ISM 6,5. Oikeat asennot, seisomisessa Veka kääntyi hiukan mukaan kun ohitin.

Luoksetulo 5. Stoppi ei valunut pahasti, maahanmenoon istui ja tuplakäsky. Taisi aavistuksen varastaa siitä liikkurin käskyllä?

Pisteitä tuli nihkeät 184,5 virheistä, joita en nähnyt, mutta kokonaisuutena eteenpäin on menty ja ykköset edelleen tavoitteena, sitten aikanaan.