Floran kanssa tehtiin ensimmäinen oikea freestyletreeni, kaikkia elementtejä alunperin Dingolle laatimastani ohjelmasta. Kaikki periaatteessa onnistuu paloina, poispäin peruutus ei ihan vielä kokonaan. Flora hoksasi myös heti kohteen kierron ja sen päällä olevan esineen tuomisen eri liikkeinä ja teki niitä vuorotellen. Hiljaa pysymisessä on haasteensa, mutta muuten tämä hippalointi tuntuu ihan Floran jutulta.

Tokoa treenattiin koko poppoolla viikolla kolmesti: ruutupäivä, ohjattu päivä ja kiertopäivä. Juuri muuta ei per treeni ehditty. Ruudun ympyrää tehtiin näytöllä eli kävin koskemassa ympyrän keskustaa (tämä ei silti saanut kenelläkään hajuaistia käyttöön) ja lähetin. Tuntui toimivalta, pysähdystä vähän ennakoitiin, mutta siitä oli helppo korjata koiria suoraan vähän taaksepäin. Sivusuuntaiset korjaukset onnistuvat huomattavasti heikommin. Ruutuun menossa ei kellään ollut ongelmaa. Floraa korjasin siellä seisomaan ja kävin palkkailemassa siitä.

Ohjattu sujui Vekalta mainiosti, keskikapula sai olla ja oikea ja vasen löytyivät. Dingo meni hyvin merkille. Kapuloita haettiin merkille jätöstä. Laitoin jo keskikapulankin, ja oikean ja vasemman nyt hiukkasen taaksepäin eikä enää suoraan sivuille. Pakitin kaiketi liikaa ja käsimerkkien hahmotus meni Dingolta vähän hakuammunnaksi, mutta vähän selventämällä meni oikein. Nyt Floraa hermostutti kamalasti eikä noutoon asti päästy lainkaan, kun aika meni merkin vääntämiseen. Juoksi suoraan keskikapulalle tai minne sattuu, tai ei minnekään.

Kiertonoutoa Dingo ei ollut vielä tehnytkään. Kiersi kartiota ensin ilman kapuloita, sitten lisättiin kapulat. Ongelma ei oikeastaan ollut esteiden tai kapuloiden vetovoima, vaan kartion vetovoiman puute. Takaisin Dingo tulee lujaa, mutta menomatka on lönkyttelyä, välillä se kääntyy ennen kartiota, ja jos tässä tulee joku muu ajatus mennessä päähän, kartio jää toiseksi. Saatiin kuitenkin liike jo alkuun. Ja loppuosa sujui heti hyvin eli oikean kapulan poiminta molemmilta puolilta sekä kapulalle jätöstä palautus hypyn kautta. Floraa hermostutti tänäänkin niin, että koko aika meni kierron yrittämiseen, mikä oli kovin vaikeaa. Kartion luona vaani ehkä mörköjä. Floralla alkaa olla valeraskaus pahimmillaan ja koko koira on ollut vähän sekaisin, joten taitaa taas olla pienen tauon paikka. Veka löysi kartion heti, teki kiertoja, teki oikeat asennot, hyppynouti oikeat kapulat, ei mitään valittamista.