Kaikkien treenien päivittäminen tänne alkoi yhtäkkiä maistua puulta. Jatkossa tiedossa kohokohtia ja yhteenvetoja. Treenitkin ovat olleet vähemmällä, kun keli on pimeää floskaa ja jäätä eikä halliaikaa riitä koko ajan kaikille. Toissaviikolla toimitettiin Flora ja Dingo hoitoon, kun Vekalla oli kolmena iltana treffit Final Fantasy's -kennelin soopelitytön kanssa. Kuin Strömsössä ei kaikki kahden ensikertalaisen kanssa mennyt, mutta onnistunut astuminen saatiin aikaan ja pentulykkyä toivotaan.

Viime viikolla pääteemana oli Floran lauantainen tanssikisa. Hallilla käytiin tekemässä ohjelmaa sopivina pätkinä, myös musiikin kanssa esiintymisvaatteissa. Palkatta "kehään" meneminen ahisti, mutta palkkoja saatuaan Flora teki myös tyhjin käsin vallan mainiosti.

Perjantaina pojat kävivät hierojalla. Dingolla oli tavallista oikean puolen selkäjumia rankaa pitkin. Vekalla oli samoin vähän kireyttä selässä ja lannerangasta löytyi triggeri, jota käsittelemällä koko koira kiemursi. Samalla putsattiin Vekan hampaat Emmi-Petillä, puhdasta tuli.

Lauantaina sitten Tuusulan koirakerhon kisoihin. Tuomareina Katja Tamminen, Mirja Ovitz ja Mari Väänänen. Tein kehääntutustumisessa ohjelman pari kertaa ja edellisen koirakon esityksen ajan teetin Floralla nakkipalkalla kaikkia ohjelman elementtejä nopeaan tahtiin, niin että se vain söi eikä ehtinyt miettiä liikaa. Kehässä Flora sitten taas ahistui ja alisuoritti eli ei pystynyt kunnolla pitämään kontaktia ja tekemään teknisempiä osioita (sivuaskelet ja peruutus). Muuten meni mukavasti. Pisteitä kerättiin 157,33. Taiteelliset pisteet olisivat riittäneet KUMAan, mutta teknisissä jäätiin ihan ansaitusti vähän alle. Tuomarien mielestä kivaa seuraamista, mutta positiot eivät ole teknisesti puhtaita ja ohjelma oli yksinkertainen. Tämähän on aivan totta. Uudestaan en tällä ohjelmalla kisaa, mutta ennen seuraavaa kokeillaan freestyleä. Video: https://youtu.be/h7slAjo86fw