Torstaina trikkitokoa. Ilmoitin Vekan tokokokeeseen joulukuun alkuun. Ympyrä-ruutu, ohjattu ja kierto ovat isoimmat teemat. Eli ne oikeiden kohteiden arpomiset ovat vaikeita. Paikallaolo-kutsu, seuraaminen, jättävät ja kaukot toimivat, luoksetuloon ja tunnariin tarvitaan vain hyviä toistoja. Nyt aloitettiin kiertonoudolla. Veka ei vaan kertakaikkiaan nähnyt tötteröä ennen kuin kapuloiden tasolta lähtiessään. Molempien puolien haut ok.

Merkki toimi, vaikka vein metskun keskikapulaksi oikein esitellen sitä. Fokus oikein merkissä.

Ympyrää  hankalasti suoraan aitaa päin ensin pallolle, sitten ilman luisteli etuvasempaan. Vielä pallolle ja ilman suoraan.

Tunnari toimi, oma tuli minimaalisella arpomisella.

Kaukot muuten hyvin, mutta ensimmäisenä vaihtona maa-seiso meni taas istumiseksi.

Jotain seuraamista... perus. Jättävät hyvin.

Luoksetulossa stoppi ja takapalkka, sitten Veka meni suoraan varastamaan takapallon! Hoh, eipä ole tätä ennen keksinyt. Luoksetulo sitten suorana ja siitä pallolle.

Dingon kanssa aletaan myös suunnata ajatuksia koetta kohti. Jättävät ja kaukot ovat avoimen liikkeistä ihan kesken. Paikkaistuminen, ruutu ja kierto ovat hyvässä vaiheessa. Seuraaminen, luoksetulo, nouto ja hyppy osataan. Talvi treeniä ja keväällä kokeisiin.

Aloitettiin hypyllä eli luoksetulolla esteen yli, pallopalkalla.

Pari metskun nostoa, aika hyvin jo. Tasamaanoudossa käytin pk-kapulaa ja otan sen kokeeseenkin. Pannasta taas kiinni, täytyy todella ottaa lähtö työn alle.

Muutama toisto kiertoa, myös sivulle asti.

Jättäviä sivulla kävellen, maahanmeno toimii toki, ja seisominen ja istuminen saatiin jo vähän auttamalla esiin.

Tunnari toimi moitteettomasti, vain yksi toisto. Nakkia ja tunnarikapulan heittelyä.

Kaukoja purkilla korkeintaan askelen etäisyydellä. Maa-istu ja istu-maa toimivat jo, mutta seisomisvaihdoissa herneet pyörivät Dingon päässä villisti kohtaamatta kuitenkaan... näissä autoin. Toko on ihan oikeasti Dingolle myös älyllinen haaste, vaikka se yrittääkin reippaasti. Kyllä näistä hyvät kaukot vielä tulee.