Maanantaina oli vuoden viimeinen yleinen tottisvuoro pk-kentällä, sinne mentiin vielä Dingon kanssa ottamaan noudot ja eteenmeno. Dingo oli ihanan innoissaan. Luoksetulot vauhtipalkalla ja pienellä avulla eteen. Tasamaanoudossa vähän pannasta kiinni heitossa. Pari toistoa herkkupalkalla luovutuksesta, oli hieno ja nopsa. 80 sentin hyppynouto moitteeton, vahvistin vielä paluun kutsulla. Harkka-A:lla heitto, kiipee nouda, paluussa kurkkasin esteen yli ja kutsuin. Tämäkin oikein hyvin. Eteenmenossa jätin Dingon istumaan, vein pallon ja lähetin seuraamisesta, hyvin meni. Pk-tottiksen pariin palaillaan sitten keväällä taas.

Tiistaina Floran kanssa hallille kisatreeniin. Tehtiin ohjelmaa pätkinä kajarista soivan musiikin kanssa niin, että aina sopivassa välissä vapautin ja haettiin repulta nakkia. Oli kyllä aika hyvä. Lopuksi vielä vähän tekniikkanäperrystä nami kädessä.

Keskiviikkona hallille tekemään vielä ohjelmatreeniä Floran kanssa musiikki ja esiintymisvaatteet mukana. Nyt Floraan iski hermokohtaus, se vonkui, kulki litteänä ja heitti sivuaskelissa ja peruutuksissa vaan hanskat naulaan ja valui ympäri etuperin ja takaperin. Huoh. Tehtiin kuitenkin pätkiä nakkipalkoilla miten nyt saatiin sujumaan.

Pojillekin jäi aikaa vartti per kuono. Veka teki kaikenlaisia ohjelmansa elementtejä, muuten hyvin mutta puski aika ylivireessä ja hampsi palloaan. Dingo teki pallopalkalla kuutionkiertoa hyvin. Pallon tilalle nakit ja esineen tuontia, pyörähdyksiä, sivuaskelia, edessä peruutusta, nämä hyvin. Loppuun muutamat maa-istu- ja istu-maa-kaukovaihdot lankku etutassujen edessä ja suljettu purkki sivulla tai takana. Teki erinomaisesti, tosin etäisyyttä ei ollut askeltakaan. Purkin sisäänajo on hyvin käynnissä.