Perjantaina pojilla oli paikallaolotreenitreffit Kiden kanssa. Veka harjoitteli ensin yksinään olemaan menemättä Kiden ihmisten käskyihin ja vallan hyvin olikin menemättä ensimmäisen mokan jälkeen. Niinikään rivissä Kiden kanssa maahan, ylös ja luokse onnistuivat moitteettomasti.

Dingo lämppäsi perusasennoilla ja miniseuraamisilla, oli varsin mainio. Kide oli kiinnostava, mutta niin vain rivissä Dingo nakotti niin skarppina kontakti ohjaajassa. Vaikeutettiin Kiden suorittamilla tehtävillä ja pistämällä koirat erittäin lähekkäin, ja Dingo pysyi istumassa. Erinomaista. Sitten tehtiin tunnari ja kaukoja malinoishäiriössä, nämäkin virheettömästi. Kontaktitreeni ihmisihäiriössä sekin hyvin huomioiden, ettei näitä tehdä juuri koskaan. Dingo oli niin näppärä, että jouduin vähän soimaamaan itseäni. Pidän sitä vaan hönköttävänä juniorina, mutta haasteita saadessaan se vetää näinkin hyvin.

Lauantaina koko poppoo mukana. Ensin Floran ohjelma, jonka tyhjäkäyntikohdat sain nyt kuntoon. On kyllä taas varsin yksinkertainen ohjelma, mielikuvitukseton. Mutta oikein miettimällä tulin siihen tulokseen, että ollakseen katsottavaa HTM:n pitää vaan olla teknisesti niin hyvää ja sujuvaa, ettei ohjelman aikana ehdi miettiä vaan vain ihastella menoa. Mihin meillä on vielä matkaa... mutta minkä vuoksi meidän kannattaa tehdä yksinkertaisia ohjelmia. Flora teki nakkipalkalla kaikkia ohjelman elementtejä, oikein hyvin teki.

Veka sai tehdä kiertonoutoa, sitten samasta paikasta ohjattua tötsä kapuloiden takana ja vielä ympyrää samaan kohtaan kaikki muu roina poistettuna. Oli nyt tosi hyvä ja löysi oikeat kohteet. Tunnari hyvä. Ja taas bc-tyttötreffit, nyt paikallaoloa Bertan kanssa, ei ongelmaa kuunnella ja tehdä, mitä pyydettiin.

Dingo teki luoksetuloja ja noudon luovutusta eteen. Käsiavuista pitäisi päästä kokonaan eroon. Tunnari oli hyvä. Se näyttää niin puolihuolimattomalta, mutta on tehtävänä koiralle niin helppo, että oma tulee hutaisemallakin, jos on hiukankaan nokka auki. Mitähän muuta tehtiin... Paikkaistumistreeni Bertan kanssa moitteeton.