Lauantaina tanssikisailtiin Janakkalan koirakerhon kisoissa. Piti ottaa hyvin aikaa laskea/nostaa Flora maan kamaralle, mutta enköhän taas pinkonut paikalle niin, että ehdin meneillään olleen esityksen jälkeen kipaista kehässä vetämässä ohjelman läpi ja syöttää Floralle pari nakkia sivuaskelia, peruutuksia ja perusseuraamista sipsutellen. Flora oli kyllä varsin kivoissa tunnelmissa (aamulla hyvin lenkitettynä ja tupla-annos ruokaa annettuna), eivätkä kisakehässäkään möröt pahemmin vaanineet peruspälyilyä enempää. Peruutuksessa pakitteli taas ympäri ja höger-positiossa jätätti runsaasti, muuten ei isompia kämmejä tullut. Sivuaskelet perusasenossa menivät nappiin ja edessäkin aivan kohtuullisesti. Etenkin ilahdutti Floran viime kisaan verrattuna reipas mielentila ja omalla tasolla suorittaminen.

Kokonaisuutena oli kyllä pliisu esitys: yksinkertainen ja lyhyt ohjelma, peruskiva musiikki enkä saanut pukeutumisestakaan tähän mitään irti. KUMAa ei siis tullut: tekniset pisteet 78,67 ja taiteelliset 76,33 eli yhteensä 155. Tuomareina olivat Hanna Maines, Outi Tastula ja Mari Väänänen. Kommenteissa kehuttiin sivuaskelia, pääosin sujuvaa ja ajoittain tosi hienoa seuraamista, hyvää liikkumista ja musiikkia, sekä moitittiin paikoin positioiden epätarkkuutta, eläytymisen puutetta, höger-positiota sekä ääntelyä. Kuulin vinkumista yhdessä paikassa, jossa Flora hiljenikin käskyllä... en tajua, miksei vinkuminen ohjelmissa ja haukkuminen agikisaradoilla kertakaikkiaan kulje korvistani aivoihin asti. Treeneissä kyllä kuulen sen.

Videokin on. Ei tosin hajuakaan, miksi joko kamera tai Youtube on lätkäissyt siihen jonkinlaisen vintage-filtterin?! No ihan hieno kyllä. https://youtu.be/yq6ZHbJtrZM

Jatkosuunnitelmana teen Floralle uuden HTM-ohjelman, mutta ennen sitä startataan freestylessä Dingolle tekemälläni ohjelmalla, jota olen hinkunut päästä tekemään, mutta jossa on Dingolle vielä niin paljon opeteltavaa. Flora voisi tehdä sen piankin ja Dingo siirtyä suoraan seuraavaan kisamusiikkiin, joka on sille jo valmiina.