Keskiviikkona hallilla tunnin vuorolla kolme koiraa, vähän myöhässä ja kenttä yllättäen tupaten täynnä agiesteitä, eli pikatokot. Veka teki ruutuympyrää. Pallolle suoraan, tyhjään vähän flänkkäsi taas vasemman kautta. Mutta ajatus on oikea, Veka ei etsi mitään kohdetta vaan menee odottaen pysäytyskäskyä. Ruutuun pari kertaa vajaalla matkalla hyvin.

Kiertotötsä ruudun ja putken väliin. Ruutuun, ruutuun, ruutuun... ihan läheltä löytyi ja sitten pidemmältäkin. Kaukoissa joku sarja melkein täydellä matkalla, moitteettomasti. Veka osasi korjata kesken liikkeen oikeaksi asennoksi, jos lähti tekemään väärää. Tunnariharjoitus taas kapulakasan vieressä, muutama oman nosto ja takaisin nakkaus. Hyvät haistelut.

Flora aloitti kisamaisesti kaukoilla. Jokunen väärä vaihto ja pieni etenemä, mutta teki reippaasti. Tästä kehut. Suora Z ja MIS oikein! Kehu ja vapautus joka asennosta. Sitten suora luoksari, kehut ja lelupalkka. Florallehan ei kyllä oikeasti mikään äkkiä tekeminen sovi, tuottaa aivan liikaa levottomuutta. Flon kanssa pitäisi treenata kuin hoitaisi japanilaista puutarhaa. Palkoista irrottautumisessa on kyllä edistytty, kun ne ovat nyt vaan repussa. Ruutu kokonaisena oli hieno. Tunnari myös hyvä.

Dingo aloitti ruudulla. Loikahteli hienosti ruutuun ja juhli pallopalkalla. Matkaa pidennettiin kisamatkaan. Lähempää vielä palkat stopista, maasta ja perusasennosta. Tunnaria kuten Vekalle, viitisen toistoa. Oikein hyvin.

Sitten pallopalkalla tötsänkiertoa. On kyllä tosi tiukassa se, että joskus kaksi vuotta sitten tehtiin muutamassa treenissä stoppeja kierrosta, koska Dingo jää joka kerta seisomaan heti tötsän ohi tultuaan eikä liiku siitä ilman kutsua. Jotenkin pitää saada se sivulle asti tai ottaa takkiin pari pinnaa lisäkäskystä (toive toki on, ettei avossa tarvitsisi käydä kuin kerran).

Kaukoihin nyt kannellinen palkkapurkki. Kaukokäsky + takapalkka oli edelleen älyllinen haaste, mutta uskon sen toistoilla tästä avautuvan. Pitkäpiimäisintä opetettavaa...