Maanantaina hallille. Myöhässä ja ensin ohjelmat läpi, joten aika per kuono oli kortilla. Veka aloitti jalkojen välissä seuraamisella pallo leuan alla. Oikein hyvä, myös pivot ja peruutus. Perusasennossa sivuaskelet ja peruutus sekä fram-positiojutut myös hyvin. Höger-positiossa kipitettiin kahdeksikko hyvin. Sitten nakillisen verran sida- ja före-positioita sekä positionvaihtojen kaavailua.

Floran kanssa otettiin käyttöön eilen saatu kisavoittolelu ja testattiin, millaisessa vaiheessa ohjelman elementit ovat. Perusasentojutut hyvät, tosin peruutukseen lähtö hämmensi ja taas juostiin ympäri. Fram-positiojutut hyvin. Höger-positiossa suoraan kipitys onnistuu. Sida-positio oli aika hukassa. Mellan-positio jalkojen välissä oli tosi hyvä eteenpäin, mutta pivotissa ja peruutuksessa Flora luikahti alta pois. Treeniin siis nämä sekä positionvaihdot. Kisapaikkaa yritetään marraskuulle.

Dingolle jäi harmillisen vähän treeniaikaa loppuun, mutta tehtiin tehokkaasti. Jalkojen välissä seuraaminen pallopalkalla erittäin hyvä. Jalkojen ali pujottelua. Pyörähdykset hyvin. Pallon vaihto nakkeihin ja sivuaskelia hyvin. Vielä muutama lähikauko ja pysyminen maassa kun peruutin itse sekä siitä kutsu. Onpa kiva saada tätä freestyleakin alkuun ja keväällä toivottavasti valmiiksikin. Tälle vuodelle Dingo on oman savottansa hoitanut kisojen ja tulosten osalta.