Lauantaina esine-etsintää. Tallasin täyskokoisen ruudun ja sijoittelin esineet M-kuvioon. Otin nytkin lähetyspaikan keskeltä ja lähettelin siitä koiria suoraan keskelle ja kohti takanurkkia sen mukaan, missä koira oli käynyt. Kaikki löysivät useilla lähetyksillä kaikki kolme esinettä, Dingon lähetin keskiesineelle ja oikeaan takanurkkaan lähempää, koska se ei meinannut hoksata niitä painanteista. Dingo teki kuitenkin hyvin töitä ja etsi koko ajan. Olin tyytyväinen myös nyt toista kertaa testattuun pistotusstrategiaan, koska ilman suoran piston ajatusta ei yhtään häirinnyt koiran kiertely ympäri ruutua.

Sunnuntaina pyörähdeltiin hallilla. Tanssitreenit, koska sain Floralle kisapaikan Janakkalaan parin viikon päähän. Ohjelmat läpi ja Dingo ensin. Oikein hyvin kiertoa ja pyörähdyksiä pallopalkalla. Jalkojen välissä seuraaminen ja jalan ali pujottelu hyvin. Sivuaskelissa ja edessä peruutuksessa jemmasin nyt nakkipalkat suuhuni (yök) ja annoin niitä sieltä, jotta saisin Dingoa käsistä irti ja katsekontaktiin. Toimi mukavasti. Lopuksi seisomaan jäämistä ja siitä istumaan ja maahan vaihtoja, joissa palkkasin asennosta ja siinä pysymisestä hiipiessäni itse taaksepäin. Kaukoissa on askartelemista vielä runsaasti.

Floran kanssa tehtiin nyt vain lihapullapalkalla. Ensin lihapulla mukana kaikkia ohjelman elementtejä järjestykessä siirtymineen. Vain jalkojen välissä seuraaminen oli vaikea ja pyörähdysvaihto sivulta toiselle mahdoton. Sitten jätettiin palkat sivuun ja käytiin ilman musiikkia pikakelauksena koko ohjelma, josta sitten kasa lihapullia. Meni jopa hyvin pois lukien positio jalkojen välissä ja siihen siirtymä. Flora oli tässä epävarma, ja alkoi huudella ja sinkoilla ympäri. Toistoja toistoja tähän.

Vekan kanssa tehtiin pallopalkalla järjestyksessä ohjelman elementtejä, sitten loppuun nakkipalkalla uusia positioita, siirtymiä ja ohjaajan ympäri peruuttamista. Oikeastaan kaikki paitsi perusasento vaatii vaan paljon työtä, toistoja, hiomista. Koko talveksi kivaa hommaa ilman kisoja kalenterissa. Erinomaista. :)