Maanantaina käytiin Dingon kanssa yleisellä tottisvuorolla, kun sinne vielä pääsee tekemään noutoja ja eteenmenoa. Luoksetulot ihanan täysillä, pallopalkat vauhdista ja eteentulosta (käsiapu). Tasamaanouto, hieno pois lukien varaslähtö. Toisella toistolla pannasta kiinni. Herkkupalkat luovutuksesta. Hyppynouto 80 cm, ensimmäisellä palautus ohi, toisella kipitin kutsumaan ja Dingo hyppäsi hyvin yli. Harkka-A kerrattiin ensin namipalkan perässä, sitten nouto hienosti, kurkkasin ja kutsuin vielä palautuksessa. Loppuun luoksetulo, pallon jättö ja eteenmeno, hienosti lähti seuraamisesta. Hyvä Dingo.

Tiistaina Floran kanssa hallille kisaohjelmaa tekemään... taas se aika ennen kisaa, kun ohjelmasta karsitaan pois kaikki, mikä ei vaan onnistu. Suurin osa jutuista onnistui kyllä, mutta sida-positio ei toimi kunnolla eivätkä vaihdot siihen laisinkaan. Kokeilin palkkailla vaikka mistä. Mellan-positiossa ei niinikään toimi oikein mikään, Floraa tuntuu myös ahdistavan olla siinä ylipäänsä. Näiden tilalle muokkaan ohjelmaan takana seuraamista sekä lisää perusasentoa ja pivoteja. Elementtejä tulee kuitenkin yhtä paljon kuin Vekan avoimen ohjelmaan, joka sekin riitti KUMAan.

Keskiviikkona siis taas hallille, positioiden muokkaus solahti ohjelmaan helposti. Tehtiin Floran kanssa ohjelmaa pätkinä nakkipalkoin, sitten siirtymiä ja vaihtoja. Kaikki meni hyvin tai aika hyvin. Viritin myös kajarin, jotta saatiin tehtyä koko ohjelma musiikin kanssa. Flora latistui tässä vähän niin kuin se kisamaisessa tekee, mutta suoritti kaiken tarpeeksi hyvin. Tästä lelupalkka. Lopuksi vielä peruuttelua lelupalkalla.