Keskiviikkona hallille. Ohjelmat läpi ja Dingon rekvisiitta paikoilleen. Aloitettiin kohteen kierrolla pallopalkalla. Ei onnistunut, kun noudettava kohde oli kierrettävän päällä, Dingo mieluummin toi esineen. Erottelu ei onnistu vielä. Noudettava kohde siis piiloon ja esille vasta kun sitä noudettiin. Jalan ali pujottelut, pyörähdykset ja sivuaskelet kivasti. Sitten peruutettiin niin, että olimme vastakkain ja Dingo peruutti edessäni. Tästä sitten lähikaukoina seisomaan, istumaan ja maahan, mistä kutsu luokse. Tämän osion elementit eivät ole vielä ihan tarkasti järjestyksessä.

Flora teki kisamaisia pätkiä lelun odottaessa kehän reunalla. Oli levoton, hinkui ja steppasi. Mutta jutut perusasennossa ja fram-positiossa onnistuivat hyvin. Ohjaajan kierto tähän väliin hyvin. Samoin helppo pätkä höger-positiossa. Mellan-positio onnistuu eteenpäin. Sida-positiota kertailtiin nakkipalkalla, mutta Flora oli niin levottomana, ettei paikka pysynyt oikein ollenkaan.

Veka oli niin vireessä, ettei meinannut pysyä mellan-positiossa, nojasi ja valui eteen. Jalan ali pujottelu hyvin. Peruasennossa sivuaskelet ja peruutus hyvin. Fram-jutut hyvin, höger-kiemura hyvin ja isot ympyrät baka-positiossa nyt myös yllättävän hyvin. Sitten nakkipalkalla uusia positioita, positionvaihtoja sekä ohjaajan ympäri peruuttamista.