Loppuviikolla lorvailtiin ja haettiin juoksunsa viimeistellyt täpläkoira kotiin. Maanantaina Floran kanssa hallille. Sunnuntainahan on tokokoe, ja tehtiin taas kokonaisuuksia. Oikein hyvin tehtiinkin, Flora oli vallan mainiossa vedossa, kuunteli ja tuli liikkeiden aloituksiin reippaasti. Kaukot pois lukien liikkeet ovatkin tuttua kauraa. Virheetkin tuttuja mutta niistä oli ikään kuin tauon jälkeen terä pois.

Seuraaminen oikein hyvä. Kisapalkka + lelupalkka.

L:ssä maa ja istu oikein. Kisapalkka.

Luoksetulo erinomainen. Kisapalkka.

Ruudussa vedin pari kertaa syvään henkeä ennen lähetystä. Flora meni jopa hiljaa. Käskin suoraan maahan, koska sinne se pysäytyskäskylläkin kuitenkin menee. Kisapalkka + lelupalkka.

Ohjatussa myös pieni meditointi ennen lähetystä. Oikein hyvä. Kisapalkka.

Metskussa niinikään syvään hengitys. Joku älähdys kuului. Kisapalkka + lelupalkka.

Kaukoissa täydeltä matkalta monta toistoa ennen kuin tuli oikea vaihto... mistä vapautin lelulle taakse.

Tunnari normisti, Flora arpoi mutta palasi omalle ja toi sen lisäkäskyittä. Tästä kissanruokapalkkaa.

Sitten tehtiin vielä kapuloille ja ruutuun lähdöt syöden ensin rauhallisesti koko nakki sekä kaukojen kaikkia vaihtoja lähempää niin, että jätin Floran etutassujen eteen hyppyesteen laudan ja menin palkkaamaan kädestä. Näissä teki oikein hyvin.

Lopuksi kahden minuutin paikkamakuu, menin ulos ja kurkin Floraa oven ikkunasta. Vinkui kun palasin. Maahan vasta kolmannella käskyllä, perusasento jäi vajaaksi. Loput kissanruoasta tästä.