Perjantaina Vekan kanssa hallille. Dingon ja Flon ohjelmat läpi kerran, Vekan kolme kertaa. Tähän pitää loppua vielä miettiä. Sitten Veka tokoilemaan. Kokeilitiin ympyrää suoraan tyhjään, mutta Veka lähti paristi suoraan ruutuun, sitten vasta tarpeeksi suoraan. Toistoilla välillä etuvasempaan. Aika hyvin kuitenkin haki ei-kohdetta. Ympyrään jätettynä kahdesti ruutuun hyvin.

Zetassa SMI kaikki oikein.

Ohjatussa vain metsku keskikapulana. Veka lähti suoraan sinne, mutta sen verran vilkaisi merkkiä, että hihkaisin siitä ja heitin pallon. Sitten monta merkkiä hyvin.

Kaukoissa täydeltä matkalta ISIMSM moitteettomasti, hienoa.

Luoksetulossa pari hyvää pysäriä takapallopalkalla. Pallo kädessä selvästi venyi (ei ollutkaan toista palloa repussa). Sitten jätin seisomaan, kutsuin siitä ja käskin maahan: istui, istui, istui. Neljännellä kerralla karjaisulla maahan. Tässä kuitenkin lähtö ja luoksetulovauhti pysyivät hyvän reippaana, vaikka virheen tekeminen latisti (pallon ihmeellinen voima).

Tunnari: kippasin kapulakasan viereen ja Veka sai neljästi hakea oman, jonka nakkasin takaisin sen syödessä nakkia. Palkkasin vasta, kun tarkistin, että oli oikea. Nyt Veka haisteli ja työsti kunnolla loppuun, vaikka kahdesti oma osui kiinni viereiseen. Erinomaista.

Lopuksi ehdittiin vielä nakillinen perusasentoperuutusta ja sen käännöksiä, oikein mainiosti, sekä kutakin uutta positiota, jotka nyt ovat vielä niin alkeissa, että vedän koiran namilla oikeaan paikkaan. Jalkojen välissä tosin kävelee mukanakin.