Keskiviikkolampaiden kanssa tehtiin perusjuttuja, mutta oltiin isolla pellolla. Dingo sai isossa tilassa juosta. Ja se juoksi... Useita kertoja sai hakea lampaita pitkältäkin, ja kyllähän se haki ja toi. Muutaman ahtaan flänkin hosui, mutta pääsääntöisesti teki hyvät kaaret ja otti etäisyyttä, siihen selvästi vaikuttaa tilan laajuus. Täysi höyry päällä toki pysähtyminen oli pienoinen haaste, mutta autoin tulemalla vastaan niin stoppasi ihan hyvin.

Kuljettaminen oli ensin vaikeaa. Vähän matkaa aina päästiin ennen kuin Dingosta tuntui, että täytyy ottaa laumaa hanskaan kiertämällä. Toki se huomasi, että en kunnolla pidä silmällä lampaita, annan niiden lähteä valumaan ja toimin liian hitaasti. Malttia kuitenkin alkoi löytyä, ja sain Dingon kuuntelemaan pysähtymiskäskystä ODOTA! muokattua hidastamiskäskyä ooota... Sanna ohjeisti, että vähän matkaa kuljettamista, sitten taas saa kiertää, ettei käy puisevaksi ja liian vaatimiseksi.

Lopuksi porttiharjoitus. Alussa otettaessa lampaat pieneltä isolle pellolle ryssin tämän taas täysin ja päästin kaikki eläimet pinkomaan näpertäessäni portin kiinni. Nyt saatiin lampaat hyvin asemiin, sain Dingon vedettyä klaaraamaan portin ja stopattua pitämään lampaita, mutta ilman mitään vetoa pellolta pois lampaat lähtivät luistelemaan. Haettiin ne takaisin ja saatiin pidettyä niin että sain portin auki. Lipsahtivat ohi, mutta Dingo paikkasi ja menin itse sisäpuolelle vetämään. Sitten sama toisinpäin, nytkin saatiin palauttaa lampaat odottamaan portin viereen, mutta ihan sujuvasti omalla vedolla nurkkaan ja koira pitämään.