Maanantaina Dingon kanssa Niihaman kentälle. Otettiin ilmoittautuminen, nakkipalkkoja. Oikein hyvin. Henkilöryhmä hihnassa ja hihnatta, tämäkin hyvin, purkkipalkkaa ryhmän jälkeen. Sitten temponmuutospätkä seuraamista sekä saksalaisia täyskäännöksiä, joissa Dingo istuili kun hidastin käännökseen. Luoksetuloja useampi kappale, nyt kunnon eteentulot: nakkipalkkaa kädestä edestä pienentäen käsiapua. Ah, täydellinen! Tuli täysiä ja liirasi istumaan ihan kiinni. Viimeisellä vielä vauhtipallopalkka ja palloilua. Paikkamakuussa varman päälle neljä pätkää puolesta minuutista minuuttiin eri etäisyyksillä. Pysyi hienosti. Palkkasin purkista maahan etutassujen väliin.

Tiistaina Vekan kanssa hallille. Ensin tietysti Vekan voittajan ohjelman soveltamista paperilta kehään ja opiskelua ulkoa. Tuntui toimivalta, enkä pituudesta huolimatta löytänyt löysää mistään, koska positioita on seitsemän ja niitä kannattaa hehtaarikinttukoiran kanssa mennä reunasta toiseen. Kipitin läpi myös Flon ja Dingon ohjelmat. Olisipa pian BH ohi ja täpläkoira kotona, niin saisi uppoutua näihin kivuuksiin.

Veka tokoili ensin merkkiä, jonka taakse kymmeneen metriin sijoitin metskun keskikapulaksi. Heti suoraan merkille, loistavaa. Monta toistoa merkkiä, sitten merkki pois ja kapulan tilalle tennari. Epämerkille ensin pallolle, sitten monta kertaa tyhjään erittäin hyvin. Zetaa hinkattiin hetken aikaa, että seisominen + istuminen onnistuivat peräkkäin. Luoksetulossa nyt nurkasta nurkkaan melkein täysillä evl-matkoilla ensin pysäytystä seisomaan, sitten molempia. Veka reagoi pysäytykseen vähän nihkeästi pidemmältä matkalta ja meni vähän pysäytyskohtien merkeillekin. Ja palloon tietysti jumitteli eikä halunnut pysähtyä niin pitkälle kuin en pysty heittämään... Kaukoissa ISM ja ISI, molemmat oikein. Lopuksi tunnariharkkaa, jossa istuin kapulakasan vieressä ja palkkailin kehuilla ja nameilla oman ottamisesta. Tässä nyt sitten Veka haisteli ahkerasti, otti heti oman ja sujahti namin saatuaan ilman käskyä takaisin kapuloille eli onnistui täydellisesti.

Lopuksi HTM-hommia namipalkalla. Perusasennossa peruutusta ja sivuaskelia, fram-positiossa suoraa ja sivuaskelia, takana ympyrä, höger-positiossa kaaria ja uusia positioita oikealla, edessä ja välissä. Kaikki onnistuu hyvin namit kädessä. Paitsi ehkä viimeinen tehtävä eli ohjaajan ympäri peruuttaminen, joka oli kyllä varsin kankea.