Sunnuntaina taas kuuma. Vekalle ja Dingolle lepopäivä. Ei huvittanut hikoilla ulkona paahteessa, joten suunnattiin Floran kanssa hallin viileyteen. Aloitettiin palkattomalla kisamaisella ohjelman alusta. Flora määki turhautuneena, mutta teki ihan kohtuullisesti höger-osioon asti. Sitä jatkoin suorin ja kaarin, kunnes Flora ryhdistäytyi tekemään kunnolla ja hiljaa. Sitten palkaksi kokonainen lindströminpihvi repusta. Otettiin vielä kaksi pätkää samaan tyyliin lyhyempiä sovellettuja osioita ohjelmasta. Loppuasento, kehut ja jes! repulle. Alisuorittamista tämä kisamainen varmaan tulee aina olemaan Floran kanssa – vaikka miten haluaisin siitä hienon tanssikisakoiran, kaikkea ei vaan enää pysty korjaamaan. Pitäisi jaksaa treenata se teknisesti niin varmaksi ja hyväksi, että se kantaisi kisasuorituksen läpi pää vähän sumussakin.*

Sitten namit mukaan ja tekniikkaa. Peruutusta, sivuaskelia, sida-positiota. Suorittaminen heti parempaa ja oikeinkin näppärää. Sida leviää edelleen taakse etenkin kaarrettaessa, mutta ihan suorallakin. Positionvaihtopyörähdykset kivoja.

* Maanantaiaamua piristi ilmoitus tanssikisapaikasta Janakkalaan kahden ja puolen viikon päähän. Ilmoitin Vekan sinne, jotta ei taas rykäistä Floraa kisakehään toivomaan parasta. Mieluummin vaihdetaan Vekan täysin keskeneräisen sida-position tilalle muuta ja ahkeroidaan tekniikkaa ja kokonaisuuksia.

Illalla vielä näperreltiin terassilla perusasennossa käännöksiä, sivuaskelia ja peruutusta. Veka poikitti eteen, Flora poikitti taakse ja Dingo roikkui vasemmassa kädessä. Yritetään tehostaa kotona askartelua näissä, niin saataisiin toistoja ja edistymistä.