Lauantaina taas töitä #¤%&, ja ilta lorvailua. Kävin kyllä ohikulkumatkalla hallilla danssaamassa ohjelmia läpi. Alkavat olla hanskassa. Dingonkin musiikkia vähän improilin, kotona katselin FS-videoita ja sitten paperin, kynän ja kuulokkeiden kanssa tadaa: elementit ja kuviot ohjelmaan paperilla valmiina. Sitten joskus maastokauden päätyttyä, kun ehditään... Sunnuntaina retki laavulle ja loppupäivä elvyttiin patikoinnista trooppisessa kuumankosteudessa. Viikonloppuisin ei olekaan hinkua treenaamaan kuten arkena töiden päälle.

Maanantaina siis TaVeSin tottisvuorolle hikoilemaan: mittarissa +27 ja tuuleton paahteinen kattilalaaksokenttä vähän kasvaneine nurtseineen. Dingon kanssa tehtiin nopsasti ja tehokkaasti yksi perusasento saalistuspalkalla, luoksetulo pallopalkalla, tasamaanouto lainakapulalla, 80 sentin hyppynouto ja estenouto harkka-A:lla. Estenoudossa hyvin ilman apuja sinne ja takaisin, hienoa. Toinen luoksetulo, pallon jättö ja eteenmeno. Kahden minuutin paikkamakuu; piti ottaa pidempi, mutta kentälle nelisti ylimääräinen hoffi ja vaikkei se ollut tulossa kohti, varmuuden vuoksi menin saman tien hakemaan Dingon pois.

Veka ja Flo tekivät HTM:ää. Floran kanssa ajattelin aloittaa pitkällä kisamaisella paarustamisella ja palkata, kun skarppaa tekemään kunnolla. Mutta Floran mielestä nyt ei ollut kisamaista, vaan teki heti hyvin, jopa sivuaskelia. Varmaan syynä päällä ollut treeniliivi ja palkat taskussa, vaikkei niitä ensin nähnytkään. Sivuaskelia sivuilla kainalolelulla hyvin, peruutusta nakki oikeassa kädessä hyvin, positionvaihtopyörähdyksiä hyvin, sidaakin hyvin. Olipas Flora tänään hyvällä mielellä!

Vekan kanssa fram-positiota, mutta kuumuus nujersi minut, kun olisi pitänyt laukata reipasta vauhtia ison intensiivisen tanssiparin kanssa. Siirryttiin seesteisempään höger-osioon. Tämä kaarteineen ja pivoteineen oikein hienosti. Sivuaskeliin otettiin nakkipalkka. Näitä perusasennossa, högerissä ja kokeeksi edessä. Peruutusta perusasennossa nakki oikeassa kädessä, erittäin hyvin. Sida-positiota lopuksi: kokeilin lähteä reippaasti kävelemään ja palkkailla nakilla oikeaan paikkaan. Alkoi näyttää siltä, että kyllä tästä vielä positio tulee.

Vekalle vielä kotiin tultaessa metsätunnari. Kävelin sandaalit jalassa tunnarivyöhykkeen läpi hajustamaan kapulan takareunalta eli aluskasvillisuuteen pyyhkiytyi koiran nenään pökerryttävä pilvi tuoretta jalkojen hajua, mutta etsittävänä oli käden haju. Veka ponkaisi tunnareille ja nuuhki ankarasti häntä huiskuen samalla tavalla kuin jälkikeppiä tarkentaessa. Näin sen tutkivan useita kapuloita ja nappaavan oman sille osuttuaan. Oi miten hienosti.