Maanantaitottiksissa Niihamassa oli taas kuuma. Dingo oli kuitenkin aika kivassa vireessä, ja saatiin hyvä treeni aikaan. Ensin ilmo + henkilöryhmä. Vieressä hippaava bc-tyttö meinasi olla kiinnostavampi, mutta saatiin nuoriherra järjestykseen. Henkilöryhmässä nyt vähän järkevämmin käveltiin muutama kerta ryhmän läpi, mistä innostava kehu namipalkalla. Tämä ihan hyvin. Epäliikkeestä istu (äänestän tämän maailman tylsimmäksi liikkeeksi) hyvin, epäliikkeestä maahan ja luokse hyvin. Ensin vauhtipallopalkka, sitten pari toistoa eteen niin että pidin palloa edessä ylhäällä ja tiputin siitä. Oli muuten hyvä!

Sitten noutoihin. Pari tasamaata. Hyppynouto 80 cm, nyt ensimmäistä kertaa ei aloitettu matalammasta. Ensimmäisellä yrityksellä Dingo pinkaisi ohi, toisella hyppäsi molempiin suuntiin, mutta kapulan kanssa paluu oli vähän kömpelömpi kuin tavallisesti Dingolta nähdyt sulavat hypyt. Kevyt pressueste ei kuitenkaan heilunut. Siitä loivalle A-esteelle. Heitto ja Dingo oli menossa ohi. Nami käteen, sen perässä heti sujuvasti yli ja kapulan kanssa takaisin. Toinen toisto niin että lähdössä loikkasin mukaan esteen juurelle asti ja paluussa kurkkasin ja kutsuin esteen yli. Hyvä suoritus näin.

Eteenmenossa Dingo odotti kun vein pallon kentän reunaan. Lähti ja meni pallolle hyvin. Loppuun paikkamakuu, jossa Dingo taas ensin hukkasi jutun juonen: hilpaisi perääni hetikohta kun olin kävellyt pakkaamaan hyppyestettä kasaan. Hupsis ja takaisin. Este kasaan ja sekkari päälle. Seisoin parinkymmenen askelen päässä, muut koirakot kentällä olivat aika kaukana. Vilkaisin välillä taakse, ja kolmen ja puolen minuutin kohdalla Dingo juuri nousi kävelemään kohti... kaukona maahan ja neljän minuutin kohdalla paluu.