Keskiviikkona hallille samoin teemoin. Muuten oltaisiin ulkona, mutta haluan tehdä tanssitreenit vielä sukkasillani hallissa niin kuin lauantain kisakin käydään. Kisavaatteista mukana vain hanskat, jollaiset on molempien ohjelmassa. Ensin Vekalle tokoa, aiheena ruutua eli ympyrään menot ja lopuksi ruutuunkin. Ympyrään meno ei ollut ihan sujuvinta tänään, ensin Veka yritti suoraan ruutuun ja sitten kierteli etsimässä targetia, joka oli kaksi metriä ympyrän takana. Sitten saatiin hyviä ympyrään menoja, kunnes Veka ennakoi pysäytyksen jääden etureunalle. Odotin niin korjasi itse pidemmälle, oikein hyvä. Lopuksi ruutuun ja perinteisesti ensin targetia näpelöimään. Useammalla käskyllä ruutuun ja kehut, ei palloa tästä. Lähetin vielä pari kertaa ruutuun vieden koiran lähettämisen sijasta ympyrään, nyt löytyi ruutu ja otettiin liikkeen loppuosakin, jossa ei ongelmaa. Loppuun kaukot kymmenestä metristä järkässä SIMISM, uusittiin pari kertaa Vekan istuttua ensimmäisen vaihdon: korjaamisesta hajosi pakka ja tapahtui eteenpäin kävelyä. Sitten muuten oikein mutta tuplakäskyt molempiin maahanmenoihin.

Dingon kanssa vähän intopinkohömpötystä, palkkapurkin jättö reppuun ja kipikipi hommiin. Koko ohjelma läpi ja palkka. Nyt meni nappiin, vire pysyi ja tassut löysivät oikeat kuviot. Ei olisi kannattanut tehdä yhtään enempää, tämä oli niin hyvä.

Floran kanssa myös palkkapurkki repussa ja ohjelma läpi. Flora... semisekoili. Pystyi tekemään, mutta hienomotoriikka kärsi eli sivuaskelet ja peruutukset vispasivat. Ja toki levottomuuden muutenkin huomasi löysistä positioista ja luimistelusta. Mutta ohjelma saatiin tehtyä ja siinä oikeat asiat.