Tiistaina taas hallille. Ensin Vekalle tokoa: vein merkin ja ohjatun kapulat sen taakse. Merkki. Ensimmäisellä toistolla kohti merkkiä eiku kapulaa eiku merkkiä... oikea valinta ja jes! Sitten juostiin merkille varmasti joka kerta. Alkoi kyllä näyttää kiertämiseltä, mutta hälläkö väliä kunhan stoppaa merkkiympyrän sisään. Sitten vein ison tötsän ja kapulat sen etupuolelle. Varmat kierrot joka toistolla, kapulat saivat olla. Panokset kovenee eli lisäsin esteet: edelleen suoraan tötsälle ja ympäri. Esteet ja kapulat olivat kyllä jokseenkin kisamatkaa leveämmällä ja etäisyys tötsälle lyhyempi. Loistavaa Veka, juuri näin. Lopuksi jätin Vekan lähtömerkille, kävelin tötsälle ja tehtiin kaukot sarjana ISIMSM. Tuplakäsky viimeiseen maahanmenoon, muuten hyvin. Erinomainen treeni! Ja hop lähti kisailmo rotumestiksiin evl:ään.

Dingon ja Floran kanssa oli ajatuksena tehdä kisamaista katsomalla herkkupurkkipalkka, joka jätetään reppuun. Niillä kun molemmilla on palkattomuuden kanssa pientä juttua. Suoritusta ja vähän palkkaa purkista ja uudestaan. Dingolla tämä toimi kivasti ja otettiin neljä pätkää, mutta vireen laskun huomasi selvästi. Oikeasti siis kannattaisi tehdä vain se yksi hyvä.

Flora oli kisatreenistä nytkin hieman sekavassa mielentilassa, mutta teki paljon paremmin – niin hyvin, että vedettiin koko ohjelma ja ahmittiin koko palkkapurkki eikä sitten muuta. Teknisimmissä osissa kokonaisuus rakoilee sen verran, että KUMA jäänee tulevaisuuteen, mutta pääasia saada tehtyä ohjelma yhdessä.