Lauantain lampailla Dingo aloitti taas karsinassa. Kiersi pieniä kaaria, pysähtyi, vaihtoi suuntia maltillisesti. Vaati koiralta aika paljon tehdä töitä pienessä tilassa, kun lampaat ovat aika isoja lampaita ja välillä uhmaavat koiraa. Sitten pellolle ja fokus vauhtiin, eli sen rauhoittamiseen. Hanskasin lampaita jo paremmin ja saatiin niitä hyvin kokoon, mutta sitten taas lipesi johonkin suuntaan, kun en liikkunut riittävän ripeästi ja osannut sijoittua oikein, jotta olisi saatu tehtyä kunnon kuljetuksia. En vaan tajunnut esimerkiksi sitä, ettei Dingo voinut mielestään pysyä takana kuljettamassa, kun lampailla oli veto karsinoiden suuntaan, vaan se hakeutui itse vedon puolelle pitämään lukiessaan lampaista, että ne voisivat karata sinne. Sannakin näytti mallia, ja Dingo otti etäisyyttä hänen kanssaan paremmin. Sinnikkäästi se tekee töitä ja hakee lampaita pitkältäkin. Mitään huomion herpaantumista pois hommista tai sijaistoimintoja ei ole näkynyt enää aikoihin.

Illalla Veka ja Flo nurtsikenttätokoilemaan Hannen ja Uljaan kanssa. Veka aloitti taas ruutuympyrällä. Veka istui lähtöpaikalla, vein pallon noin viiteentoista metriin. Ensimmäinen toisto pallolle, sitten lähetys todella tyhjään: paikkaa katsoin vain ruohotupsuista. Toki tässä oli vahva hajuvana-apu. Veka juoksi suoraan ja pysähtyi käskyllä. Toistoilla se alkoi ennakoida ja jäädä vajaaksi, mutta oli helposti korjattavissa vähän edemmäs. Pallo pitää siis heittää kauemmas taakse. Ohjattu: Hanne vei kapulat. Ensin useita kertoja merkille ja siitä palkka. Veka meni merkille mutta heikosti, ajatus oli kyllä kapuloissa. Oikean haku, ei ongelmaa. Kiertonoudossa Hanne vei kapulat ja Veka kiersi moitteettomasti. Muutama toisto kiertoa, sitten pysäytys istumaan (meni maahan) ja oikean haku. Kaukojakin ehkä tehtiin. Lopuksi tunnari kisamaisena, kapuat vein itse. Hieman levoton mutta oma nousi heti kohdalla, tästä herkkuruokapalkka. Loppuun paikallaolo Uljaan kanssa: Veka istui minuutin, tulin näkyviin, maahan, toinen minuutti ja sivulle. Erinomainen tokotreeni tänäänkin!

Florakin tokoili pitkästä aikaa. Ei ajatusta kisaamisesta ihan kuopattu vielä ole. Aloitettiin reteesti paikkamakuulla. Flora kiljahteli autolta nurtsille, mutta paikkis alokasluokan versiona Uljaan vieressä sujui moitteettomasti. Kehupalkka ja motskun haku repusta. Ruutu: ei meinannut löytyä, vaikka oli target (pieni sellainen). Flora juoksenteli ristiin rastiin ruudun yli ja ympäri ja pysähtyi käskyllä istumaan mihin sattui. Lopuksi se bongasi targetin, pysähtyi sille ja sai palkan, menin ruutuun leikittämään. Seuraavilla toistoilla hyvin ruutuun ja lopuksi koko liike. Merkille mentiin kymmenestä metristä oikein hyvin. Kiertotötsä kahdessakympissä, tässä hiukan tötsälle jumittelua, mutta alkoi luistaa kun motskupalkan sai kädestä napaten. L:ssä istu ja seiso, ensimmäisen Flora lätsähti maahan kuuntelematta yhtään. Luoksetulo seisomaan pysäytyksellä 10+! Kaukoissa kokeilin viidestä metristä ISM, eteni ei lainkaan yllättäen kaikissa vaihdoissa. Loppuun tunnari kuten Vekalle, vähän härvellystä mutta oikea tuli ja tästä herkkuruokaa. Varsin lupaava tokotreeni Florallakin!