Tiistaina Dingon lepopäivä, Veka ja Flo hellesäässä hallin viileyteen. Rajasin kehän ja hyppelin pari kertaa Floran ohjelman (muutoksineen melkein valmis) ja ideoin Dingon musiikin tahtiin. Ehkä osaan tehdä FS-ohjelman, ehkä en. Sitten vein Vekalle kiertotötterön ja hyppyesteet. Noutokapulat unohtuivat kotiin, mutta siirsin tanssikehäni nurkkamerkit niiden paikoille. Toiset merkit jätin paikoilleen molemmin puolin lähetyspaikkaa. Nyt kävin ensin merkkien tasalla suuntaamassa Vekan eteenpäin ja palasin sitten lähetyspaikalle lähettämään kiertoon sieltä. Näin Veka oli virittynyt pitkälle eteen ja pinkoi sinne täysin esteistä ja merkeistä välittämättä. Tosin se meni ensin takaseinällä olevien putkipainojen luo. Toisella kerralla sain sen ohjattua sieltä kiertotötsälle, minkä jälkeen saatiin useita erinomaisia toistoja.

Sitten toiseen teemaan eli ympyrään lähetystä eri tyylillä. Merkki lähetyspaikalle ja ympyrän etu-, taka- ja sivumerkeiksi taas parin sentin muoviliinanpätkät. Sitten pallo muutama metri ympyrän taakse. Uudellä käskyllä, jota ei ole koskaan käytetty missään, Veka ponkaisi pallolle. Tämä muutaman kerran, sitten pysäytys. Ensin takaa yli, mutta tietysti vapautus pallolle, koska käskytin myöhässä. Toisella yrityksellä ajoitin käskyn oikein ja Veka pysähtyi ympyrään. Menipä lujaa ja suoraan tämän minikokoisen eteenmenon. Kokeillaan etenemistä tällä. Loppuun tehtiin vähän jotain kaukoja, oikein hyvin.

Florassa halliin tulo ja ohjelman aloitukseen meno aiheuttivat hermostuksen. Ei millään tehnyt sivuaskelia perusasennossa. Seurauttelin pitkään ja yrittelin uudestaan, mutta Flora tunki eteen ja ympäri. Lelu oli jätetty kentän reunaan eikä nameja ollut kädessä tai edes taskussa, joten taivas oli juurikin niskaan tipahtamassa. Höger-positiossa kuitenkin liikkui hyvin, mistä sai hakea lelun. Ja riepoi sitä täysillä. Tässä positiossa myös sivuaskelet pelittivät. Edessä vähän hankalammin, mutta kuitenkin. Laukkapätkiä ja muitakin yksittäisiä osia tehtiin hyvin, palkkaa siis tuli. Lopuksi pystyi perusasennossakin tekemään hiukan sivuaskelia. Ohjelma alkaa olla jo sellainen tilkkutäkki, etten niitä nyt enää haluaisi vaihtaa johonkin... Lopuksi namipalkoilla sivuaskelia ja peruutusta, aivan loistavasti kun ei-koiranpuoleisessa kädessä oli nannaa. Koko koiran ilme on täysin erilainen ja suoritus teknisesti puhdas ilman käsiapujakaan, kun toisella puolella kädessä on pieni pala jotain syötävää.