TamSKin tanssikisat pidettiin Koirakoutsin hallissa. Veka meni alokasluokan ensimmäisenä. Nyt muistin tervehtiä tuomareita, ja muistin ohjelman! Johon olin tehnyt muutaman hyvin toimivan muutoksen (muutaman suunnan lisäksi huono takana seuraaminen pois ja kuntoon saatu peruutus lisätty). Veka oli tietysti hyvässä vireessä ja suoritti tehtävänsä kympillä. Perusseuraaminen edisti vähän turhan paljon ja sivuaskelet menivät plörinäksi, mutta muut positiot, vaihdot ja peruutus olivat aivan kelvolliset (ainakin nyt noin harjoitusmääriä ajatellen). Olin siis kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen. Myös tuomareille kelpasi eli KUMA ja sijoitus 3/8 saatiin kotiinviemisiksi. :)

Pisteet ja tuomarien kommentit vapaamuotoisesti. Tekniset: liikkeiden määrä 38 ja laatu 35, taiteelliset: yhtenäisyys 37, koreografia 38; hieno yhteistyö, kivaa vaihtelevuutta, koira edistää vasemmalla ja jätättää oikealla, hieno peruutus, sivuaskelet hajosivat, koira seuraa hyvin, huomiota positionvaihtoihin (Johanna Saariluoma). Tekniset: liikkeiden määrä 42 ja laatu 39, taiteelliset: yhtenäisyys 42, koreografia 42; riittävästi positioita, koira seuraa hyvin mutta edistää, ohjelma voisi olla tiiviimpi, hyvä meininki (Nadja Böckerman). Tekniset: liikkeiden määrä 44 ja laatu 43, taiteelliset: yhtenäisyys 45, koreografia 43; koira pitää hyvin yhteyttä, takaperin liikkumiseen lisää harjoitusta (Marita Packalén). Pisteitä yhteensä 169,34.

Musiikkina Billy Joelin We didn't start the fire. Youtube estää videon ääniraidan takia eikä suostu sitä myöskään poistamaan.

Dingon vuoro oli loppupäässä. Tavoitteena oli tehdä ohjelma yhdessä ja siinä onnistuttiin ihan loppumetreille. Loppusuoran jälkeen tuli pivot ja peruutus, mutta pivotiin lähdössä kun oli tultu suoraan kohti tuomaripöytää, Dingo yhtäkkiä jäi katselemaan sinnepäin, pivot meni huonoksi ja peruutus kokonaan pois koiran istahtaessa miettimään asiaa. Tämä oli harmillista, mutta siihen asti suoritettiin reippaasti omalla tasollamme, joten ei muuta kuin hymiötä perään. :) Eikä KUMAkaan nyt monen pisteen päähän jäänyt.

Tekniset: liikkeiden määrä 38 ja laatu 35, taiteelliset: yhtenäisyys 37, koreografia 38; loppua lukuunottamatta kiva kontakti, ajoittain työskentely verkkaista ja jätättää, ohjaajalla hyvä koiraa kuunteleva ote, hyvä kehänkäyttö (Johanna Saariluoma). Tekniset: liikkeiden määrä 40 ja laatu 36, taiteelliset: yhtenäisyys 38, koreografia 40; hyvä kontakti mutta jätättää, huomiota oikeaan paikkaan, lopussa pientä hämmennystä (Nadja Böckerman). Tekniset: liikkeiden määrä 39 ja laatu 42, taiteelliset: yhtenäisyys 44, koreografia 40; koira toimii hyvin mutta liikkeisiin enemmän erilaisuutta (Marita Packalén). Pisteitä yhteensä 155,67.

Musiikkina niin ihana Fleetwood Macin Go your own way. Video: https://youtu.be/IHrIgmvRYz8