Keskiviikkona kuoppainen paluu arkitreeneihin pyhien jälkeen. Hallille tietysti myöhässä ja kiire kaikki koirat mukana, ohjelmat olivat haihtuneet päästäni ja musiikki häiritsee koiran ohjaamista muutenkin kun se soi korvalapuissa ja pitää näprätä soitinta. Piti tehdä ohjelmia kisamaisina pätkinä ja tehtiinkin, mutta suoritukset eivät häikäisseet jaloudellaan...

Flora meni kyllä hyvin. Alkaa pysyä mukavasti positioissa. Sivuaskelissa oikealla ja edessä sekä peruutuksissa askeltaa hyvin, mutta valuu taaksepäin. Askellan itse liian hätäisesti? Sida-positiota muutamaa askelta oikein kivasti.

Veka ei tokotreeniputken jälkeen muistanut oikein muita positioita kuin perusasennon ja keuli ylivireessä niin, että kiipi siitäkin syliin. Etenkin sivuaskelet perusasennossa kauheita... Tulee taas noottia epätarkoista positioista, mutta kisakehässä Veka ei sitten kuitenkaan onneksi puhku ja puhise ihan näin.

Innosta pomppiva Dingo olisi halunnut koko ajan juosta rakastamaan kentän toisella puoliskolla treenailevaa Hannea. Oli tosi vaikea häiriö. Käytiin ohjelma läpi usein ET MENE SINNE -katkoksin... auttoi kyllä kun vaihdoin pallopalkan herkkuihin. Positioissa paljon käsiapuja ja epätarkkuutta, mutta tavoitteet nyt tilanteen mukaan niin ei haittaa.

Torstaina kävin päivällä hallin ohi mennessä kipittelemässä kaikkien ohjelmia moneen kertaan ihan rauhassa, jotta oikeasti osaan ne ulkoa kisassa... poikien kanssa tehdään viimeinen tehotreeni perjantaina ja niillä mennään. Perussettiä, asioita jää viimetinkaan ja aika loppuu ennen kisoja kuitenkin aina oli sitä alunperin kuinka paljon tahansa.

Illalla Floran agitreenit. Pitkästä radasta tehtiin vain alkua teemana itsenäinen keinulle meno. Alussa hyppyjä, putkia, puomi, suora putki ja siitä keinu kohti seinää tarkoituksena leijeröidä kepit ja irrota jo seuraavan hypyn taakse persjättöön. Kouluttaja palkkasi keinun päässä. Aloitettiin tietysti leijeröimättä ja irtoamatta ja lisättiin niitä toistoilla. Hyvin meni tämä.