Perjantaina koko poppoo hallille. Ensin taas koreografioita. Dingon ohjelmaan tuleekin vähän enemmän muutoksia. Ja päätin vaihtaa Vekalle musiikin... jonka ehtii vielä vaihtaa moneen kertaan ennen kuin avoin luokka on joskus ajankohtainen. Florakin pääsi tekemään namipalkoin kun ei kolo ylähampaiden tilalla ole kipeä. Kaikkia juttuja ohjelmasta. Kaikki on oikein kivassa vaiheessa... sietäisi ollakin kun kisaan on kuukausi. Dingon kanssa yritettiin tehdä pieniä kokonaisuuksia, mutta voi pojat se on kyllä nameissa kiinni. Nyt fokus siihen. Vekan kanssa tehtiin jotain tokojuttuja. Ainakin seuraamisen käännöksiä paikallaan, sivuaskelia ja peruutusta käännöksin. Oikealle käännös heti hyvä, vasemmalle kömpelömpi. Tehtiin varmaan tunnari ja kaukojakin.

Lauantaina ei saatu mitään järkevää aikaan. Pitkä lenkki auringossa, pihan kunnostus kesää varten ja illalla Dingon kanssa näyttelytreeniin, koska vappuna nähdään meiltä sellainenkin ihme kuin koiranäyttelyyn osallistuminen. Josko Dingolle heruisi H. Dingon sai helposti ravaamaan nokka suurin piirtein eteenpäin ja seisomaan paikallaan eikä se hikeentynyt "tuomarin" käsittelystä. Sunnuntaina jälkiajatukset torppasi vesisade, mutta korvaukseksi saatiin Sannan tarjoamaa tokotreeniseuraa. Veka aloitti ruudulla, jossa taas hyvät ympyrään menot target takareunana ja sitten pari kertaa ruutuun. Ensimmäisellä toistolla Veka kävi ruutukäskyllä maistelemassa targetia, mutta lähti ilman toista käskyä ruutuun ja toisella toistolla meni jo suoraan. Erittäin hyvä. Toki ympyrä on nyt vielä tosi helppo.

Tunnari liikkuroituna ja väärä tuli. Hupsista ja oikea. Otettiin väliin zeta istu-seiso-istulla, kaikki oikein, ja sen jälkeen toinen tunnari nyt oikein. Ohjatussa noudossa Sanna vei kapulat ja Veka yritti juosta suoraan keskikapulalle. Ei meinannut merkki löytyä (tämähän olikin ensimmäinen kerta tätä liikkurin kanssa enkä ihan osannut ennakoida, miten se vie koiran ajatukset kapuloihin). Kun fokus saatiin merkkiin, noudettiin oikea, joka löytyi helposti. Luoksetuloa pähkäiltiin saamatta mitään järkevää käytännössä aikaan.