Keskiviikkona Vekalle tokotreeni. Vähän paremmin olisi saanut mennä. Aluksi zeta suorana ISM ja oikein hyvin kaikki niin kuin pitää. Kiertonoutoa ensin ilman kapuloita kiertämisestä palkaten, muutaman toiston jälkeen heitin kapulan oikeanpuoleisen esteen taakse. Kapula ei vetänyt Vekaa puoleensa yhtään, mutta se kyllä hitsasi kiinni vasemmanpuoleiseen esteeseen niin, että jouduttiin korjaamaan useamman kerran. Kun saatiin luovuttua esteestä, saatiin korjata oikeanpuoleisen esteen kiertämistä noudossa...

Pieni tauko ja merkkiä kapulanheittohäiriöllä. Vallan mainiosti, ajatus kokonaan merkissä. Sitten ympyrää taas target metrin takarajan takana, nyt kuusi pientä merkkipätkää. Ensin palkka targetiin osumisesta, sitten muutamia toistoja ympyrään pysäyttäen. Virheettömiä toistoja, ajatus oli suoraan eteenpäin ja reagointi käskyyn moitteeton. Itse saa vaan olla tarkkana käskyn kanssa, ettei pitkäkoipinen isoaskelinen koira lopsahda ulos ympyrästä.

Kaukoissa kisamatkalta IMSM. Ensimmäinen maahanmeno jäi ensin istumiseksi, muuten ok. Tunnari ihan fiasko. Veka tarkasteli kaikki kapulat moneen kertaan eikä karvakaan värähtänyt oman kohdalla ennen kuin joskus neljännellä yrityksellä. On tämä kyllä tuuliviiriliike.