Sunnuntaina vähän agilitytalkoilua (ei vaan tee vieläkään mieli itse kisaamaan) ja illalla koko poppoo hallille. Tunnin vuorosta kaikille vartti per nokka eli ensin Floran ja Dingon koreografiat läpi, Vekan musiikin tahtiin improa ja tokoliikkeen rakennus. Kentälle nimittäin mahtuu yksi evl-liike kerrallaan...

Dingo teki kaikkia ohjelmansa elementtejä palkka ei-koiranpuoleisessa kädessä. Peruutuksessa vähän istahtelua, oikealla jätätystä, mutta kokonaisuutena oikein kivasti. Flora teki ohjelmaansa lelupalkkapätkinä alusta loppuun, varsin mainiosti. Loppuun näperrettiin namipalkoin peruutuksia ja sivuaskelia, joissa on vielä hommaa, ja sida-positiota, jossa on tapahtunut harppaus ja Flora käveli jo oikein sivulla kunnon pätkiä pitäen kontaktia niin, että sain jättää käden taakse. Oikein hyvät treenit molempien kanssa.

Vekan teemana oli ohjattu nouto. Sitähän on tehty vain voittajan versiona eli kahdella kapulalla ilman merkille lähetystä. Nyt ensin kolme kertaa merkille meno, joka oli moitteeton. Sitten vein kapulat (keskikapulana metalli), kutsuin ja asettelin Vekan merkille, palasin lähtöpaikalle ja lähetin noutamaan vasemman. Hienosti. Sitten kokeiltiin kokonaisena eli merkille lähetys ja siitä oikeaa noutamaan. Tämäkin hienosti, tosin merkille piti oikeasti pysäyttää, koska Veka oli selvästi suuntautunut kapuloihin (vaikkei se edes tykkää noutaa). Tämä näytti tosi hyvältä.

Sitten poistin kapulat ja merkin jättäen sen tilalle targetin, jolle otettiin muutaman ruudun epämerkkiympyrään lähetys. Nämä hyvin. Sitten merkkasin kolmella muovisen jälkiliinan pätkällä ympyrän edestä ja sivuilta, siirsin targetin takareunamerkiksi ja lähetin tyhjään ympyrään. Vain ensimmäisellä piti korjata vähän edemmäs Vekan jäätyä nuuhkimaan etureunamerkkiä, muuten koira loikahteli yhdellä käskyllä ympyrän sisään. Tämäkin sujuu pahaenteisen hyvin... Loppuun vielä onnistunut tunnari, jossa oma oli ensimmäistä kertaa kädessä vain evl:n viisi sekuntia. Erinomainen tokotreeni Vekan kanssa.