Tiistaina Vekan kanssa hallille. Koreografioita ja ruudun rakentelu. Menikin hetki, että sain kaikki vermeet kohdilleen... Pätkin kymmensenttisen jälkinarunpalan kolmeen osaan ja merkkasin niillä ympyrän etu- ja sivureunat. Takareunamerkkinä oli taas target. Lähettelin Vekaa ympyrään, johon se meni suuntautuen takareunatargetiin ja pysähtyen ympyrän sisälle nätisti kaikilla toistoilla. Vain ensimmäisellä se jäi tutkimaan etureunamerkkiä, mutta silloinkin kääntyi niin että kaikki tassut tulivat ympyrän sisään. Ei ole hajuakaan, millä merkkaan näkymättömän näkyvästi tämän ruohokentillä treenattaessa...

Sitten vein itse Vekan ympyrään, palasin lähtöpaikalle ja lähetin ruutuun. Olisi kyllä pitänyt paloitella tehtävää ja lähettää ensin ympyrästä. Nyt tarvittiin useita käskyjä, ennen kuin Veka hoksasi ruudun. Seuraavilla toistoilla se toki löytyi heti. Palkkasin ruudun targetille menosta. Viimeisellä toistolla sitten koko satsi eli ympyrään lähetys ja ruutuun lähetys. Tämäkin hienosti.

Sitten tunnarissa hieno onnistuminen. Laaja läjä kapuloita, oma keskellä. Veka potkaisi sen paikaltaan reunaan toisen kapulan viereen heti kapuloille mennessään, mutta muutaman nuuhkittuaan osui sille ja otti sen tarkistelematta enää muita. Haistelu on vähän liian levotonta, mutta oman poiminta on nyt sujunut hyvin. Ehkä on auttanut, että olen tiennyt oman paikan ja alkanut kehua heti, kun Veka on tehnyt päätöksen lähteä tuomaan omaa.

Loppuun kaukoja. 5, 10 ja 15 metristä SMI eli maasta sekä seisomaan että istumaan nousut. Joku virhe, pääosin oikein.