Kiirastorstaina tokoiltiin Vekan kanssa nyt toinen voittajaluokan koe. TamSKin kokeessa tuomarina Juha Kurtti ja liikkurina Pirjo Koskela.

Paikkamakuu 10.

Metsku 10. Innoton ja kapula kalisi hampaissa, mutta ei isompia virheitä. Oi Veka, tätä ei tarvitse tehdä enää ikinä. :)

L 8. Seiso ja maahan oikein, mutta kääntyi melkein poikittain seisomisen ohituksessa.

Ruutu 10. Tuijotin tiiviistii ruutuun Vekan tehdessä aavistuksen kaarta ohjatun lähtöpaikan merkin suuntaan... mutta sinne upposi.

Seuraaminen 8. Ja sen treeneissä jo sujuneen peruutuksen kämmäilin antamalla vain perusasentokäskyn, vaikka meillä on peruutukseen oma käsky. Se siis ei niin hyvä. Muuten perussettiä, koira irtoili etuviistoon hyvässä kontaktissa.

Ohjattu 10. Tässäpä ei kai mitään moitittavaa.

Luoksetulo 10. Pysäri aika kelvollinen.

Tunnari 0. Veka nuuhki kapulat muutaman kerran, vaan nyt ei pitänyt pokka työstää kunnolla, toi vaan jotain.

Kaukot 7. ISMSIM ja toisesta seisomisesta istumisen sijasta maahan kuten on usein mennytkin + hiukkasen etenemää.

Kokonaisvaikutus 10. Tuomarin mieleen oli menevä ja hiljaa työskentelevä collie. Ja nyt pysyikin kisapalkkaukseni hanskassa ja koira hiljaa. Kehässä ehdin kuitata ykköstulokselle hyvästit tunnarissa (ei saa ajatella pisteitä ja tuloksia, joku jedimestari varmaan siihen pystyykin) ja kehän jälkeen iloita kokonaisuutena erinomaisesti menneestä suorituksesta. Mutta niin vain pisteitä kerättiin 256 eli ykköstulos! Kuono siis kohti erikoisvoittajaluokkaa, upeaa loistavaa mahtavaa Veka, uskollinen työmyyrä!