Torstaina Flon aksat. Koira tuntui jotenkin hysteeriseltä taas, itsellä taas jalka painoi muiden kiireiden takia enkä siis liikkunut kunnolla. Jotain saatiin kuitenkin onnistumaankin.

rata17.3.jpg

Hypylle 3 sain kutsuttua esteen takaa törkäten pituuden. Hyppy 4 ulkokautta saksalaisella (koska Flora on aina helpompi työntää kuin vetää). Kepeillä pystyin persjättöön ennen muuria! Hypylle 8 en ensin vienyt tarpeeksi pitkälle ja vekannut. Sitten askarreltiin hypyn 13 kanssa. En vaan saanut sylkkäröityä Floraa sille ollenkaan. Joko livahti takaakiertoon tai sitten hyppäsi pitkäksi suoraan kääntyen väärään suuntaan. Hypyillä 17-18-19 oli useampikin vaihtoehto ja kaikki menivät ok.

Perjantaina pojat hallille. Ensin väkersin Dingon koreografiaa ja tuntui, että sain sen valmiiksi. Dingo teki kaksi kierrosta. Ensin perusasentojuttuja. Nyt tyhjät kädet ja taskunamit. Pivoteja, sivuaskelia, peruutusta. Sitten kokeiltiin näiden yhdistämistä kuten ohjelmassa pitäisi olla eli pivot myötäpäivään ja siitä suoraan sivuaskeliin sekä pivot vastapäivään ja siitä suoraan peruutukseen. Onnistui! Mahtavaa. Vekan treenin jälkeen toisella kierroksella höger- ja fram-positioita. Tulee käsiavulla mukana, mutta mutkissa ja kulmissa jää.

Vekan kanssa tokoiltiin huonosti. Vai? Kun aloin laskea, niin ohjattu onnistui, luoksari onnistui, tunnari onnistui (!), kaukot onnistuivat. Mutta L:ssä Veka heittäytyi molemmilla suorilla maahan kuuntelematta käskyjä ja ruutu oli fiasko. Veka katsoi ruutua ja valitsi mieluummin luoksetulomerkin pyörien sen ympärillä ja lähtien lopuksi tuomaan merkkiä kun ei muu kelvannut. Treenin loppuun tehtiin ruudun hakuja eri puolilta, näissä ei ongelmaa. Ongelmat tulevat aina koko liikkeitä tehtäessä.

Lauantaiaamuna koko poppoo mukaan. Veka aloitti. Ei pystynyt istumaan paikallaan, kun vein tunnareita, vaan yritti lähteä karkuun ja piiloutua Hannen luokse. Noh. Tunnarissa ylitti oman reagoimatta mutta jatkoi ja toisen kerran omalle osuessaan reagoi ja otti sen. Erittäin hyvä! Palkka tuli tänään pääsääntöisesti kehujen jälkeen seuraavan liikkeen perusasennosta. L (seiso ja istu) hyvä, luoksari hyvä, ohjattu hyvä, metsku hyvä, kaukojen seiso-istu ja istu-seiso kymmenestä metristä oikein hienot. Viimeisenä ruutu kokonaisena, meni epävarmana ja ehti istahtaa mutta ei isompaa häikkää. Loppuun kahden minuutin piilopaikkamakuu Uljaksen kanssa. Hyvä treeni, hyvä Veka!

Dingo teki perusjuttuja. Pivotit, sivuaskelet ja peruutus kehittyvät kivasti, mutta muissa positioissa olisi vielä runsaasti toivomisen varaa lähestyvää kisaa ajatellen.

Flora teki niin hienoja sivuaskelia vasemalla ja oikealla. Oikealla vielä suoraan liikkeestä useamman hitaan kulman jälkeen, hienosti pysyi! Edessä ja takana vielä perä heittää näissä. Sida-positiota vielä, kehittyy hyvin.