Keskiviikkona Dingo oli uudella hierojalla Koirapalvelu Origossa. Keskiselkä oli kirauksella kuten aina, raajat olisivat voineet venyä vähän paremmin ja oikea ranne taipui edelleen heikommin kuin vasen. Muuten hyvä.

Torstaina Floran agitreeneissä tehtiin tällaista rataa:

rata3.3.jpg

Alussa pakkovalssilla kepeille. Tänään pujoteltiin vallan mainiosti, tässä vain kerran karkasin lopusta niin, että vedin Floran pois ennen viimeistä väliä ja jonkun kerran työnsin väärin aloitukseen. Kokonaisuutena upeita keppejä tänään, asenne pysyi kympin arvoisena, vaikka niitä mentiin hankalasti monta kertaa! Hyppyjen 5 ja 6 väliin persjättö, 7 pyörityksellä. Sitten ei ihmeempää hypylle 17 asti, johon kokeiltiin pari juttua. Parhaiten meni jääden aidan ulkopuolelle ja takaaleikaten hypylle 18. Kepeille 22 piti viedä ja kääntää kunnolla, niin pääsi vaihtamaan puolta ennen keppejä (keppien leijeröinti hypylle 23 ei todellakaan toiminut). Hyvä treeni, hyvä koira.

Perjantaina karattiin päiväseltään treenaamaan koko poppoolla Johannan ja Kinnan kanssa. Johanna toimitti meille Janakkalan kisoista saadun lupaavan koirakon tsempparipalkinnon (jonka jakoa ennen ehdimme livahtaa jo kotimatkalle).

diplomi.jpg

Veka treenasi tokoa, koskapa kolmen viikon päästä on koe. Vähän ajatus ja treenisuunnitelma jossain ja varustesäkki autossa (roinien raahaaminen, tuo tokon ärsyttävin osio). Jättävät lelupalkalla, muutamat luoksetulon pysärit ja läpijuoksu. Kaukoja: maasta seisomaan hyvin, istuminen ei meinannut pidemmästä matkasta löytyä. Lopuksi pidempi pätkä tarkkaa kimuranttia seuraamista. Ohhoo. No hyvä meininki oli siinä, paikka tuntuu vaan valuneen entisestäänkin eteen... Veka on silti paras. :)

Poikien koreografiat kävin läpi muutaman kerran. Dingolle on paikka huhtikuun alun tanssikisaan ja taidan varata paikan myös Vekalle. Floran ohjelmaa suunniteltiin yhdessä melkein valmiiksi asti. Muuten Flora duunaili tekniikkajuttujaan: sivuaskelia (hyvin), peruutusta (vinoon), huolelliset mutkikkaat seuraamiset kaikissa kolmessa positiossa (sida-positio ei ole vielä valmis eikä baka-positiossa tehdä kuin joku suora laukkapätkä ja sivuaskelia, koska en vaan osaa). Tekniikkaa pitäisi hieroa, niin tulisi hyvä HTM-koira tästä.

Dingo tokoili. Piti tehotokottaa nyt viikolla ennen koetta, mutta hah. Ikinä en saa tehtyä niin paljon kuin piti, koska on monta lajia ja koiraa ja yksi treeni päivässä riittää virikkeistämään itseni (ja keskiviikon hieronnan takia ei ollut sitä yhtäkään). Nyt heti alkuun paikkamakuu ihanan Kinnan kanssa. Dingo oli skarppina eikä yhtään kaveritytön perään. Sitten vauhtiluoksetulo lelulle ja pari luoksetuloa + hyppy eteen. Sivulle pyrki lurahtamaan. Liikkeestä maahanmeno ok. Kaukoissa oli kaikenlaista säätöä... ilman etutassujen edessä olevaa jotain tapahtui etenemistä ja sitten jumittelua, kun aloin hiukan hikeentyä. Juuri tätä ei olisi tarvittu koetta edeltävänä päivänä. Mutta käydään kokeilemassa ja treenataan lisää. :)