Sunnuntaiaamuna mihinkäs muualle kuin hallille. Veka aloitti tokolla. Ruutu kokonaisena onnistui, metsku hyvä, L:ssä seiso ja istu oikein, tunnari kunnossa, kaukoissa vähän kämmäilyä. Tämä hyvä.

Flora teki hitaat monimutkaiset pätkät vasemmalla ja oikealla, helpomman edessä. Oikein hienosti. Sivuaskelia edessä takana sekä peruutusta vasemmalla ja oikealla askel kerrallaan, nämä hyvin. Loppuun juoksupätkä pivoteineen, hyvin.

Dingon kanssa tehtiin vähän kokonaisuutta eli pätkiä vaihtoineen, nakit koirasta kauempana olevassa kädessä. Höger-positio meni varsin kivasti. Siitä sujuvasti perusasentoon, jossa pivot ja sivuaskelet aika hyvin. Fram-positio ei varsinaisesti häikäise, mutta siitä taas turvalliseen perusasentoon, toinen pivot ja peruutus. Siinä onkin minimipituinen ohjelma ei niin vikkelän koiran kanssa. Kisa on jo ensi viikolla, tavoitteena korkata kisakirja ja tehdä ohjelma yhdessä.

Maanantaina vielä viimeinen tokoilu Vekan kanssa ennen koetta. (Ensin säädin Dingon ohjelmaa eikä varmaan vielä jäänyt viimeiseksi säädöksi.) Veka teki luoksetulon hyvin, L:n oikein, tunnarin kunnolla, ruudun moitteettomasti... ja möhli vähäsen kaukoissa. Kunnon matkalta ensimmäinen vaihto on yleensä se, jota on tehty viimeksi ja eniten. Mutta eiköhän tästäkin pisteitä kuitenkin saada. Hyvillä mielin siis kokeeseen.