Tiistaina hallille neljän koiran taktiikalla ja aloitus kentän raivauksella, joten aika oli vähän kortilla. Vuoron alkamista odotellessa kävin ensin pari kertaa kaikkien ohjelmat läpi. Sitten tokon kimppuun: Veka teki ohjatun liikkuroituna. Haettiin oikea, jonka takana oli ruutu valmiina. Moitteeton suoritus! Tosin sekä mennessä että tullessa Veka vähän kaarsi matolla olevan roskan suuntaan. Sitten sinne ruutuun. Ensimmäisellä yrityksellä Veka meni ruudun viereen ja nyt odottamalla istui siihen. Käsimerkki ja uusi käsky niin meni ruutuun, mistä palkka. Toisella toistolla koko liike virheittä. Metsku: palkka pudottamatta hypyn yli tuomisesta, ei ongelmaa. Tunnari: liikkurointiin oli siis mahdollisuus, mutta jänistin. En ehkä kestä, jos tässä alkaa taas tulla vääriä. Tehtiin samanlainen kuin sunnuntaina ja yhtä hyvin! Kaukot: kuudesta metristä SIM ja ISM. Ensimmäinen setti piti uusia, kun tuli kaksi väärää vaihtoa. Sitten sujui. Tekniikka pysyi kivasti kasassa. Erittäin hyvä treeni. Hyvä Veka.

Dingo teki HTM-juttuja. Ensin pallo- ja sitten nakkipalkalla positioita jalkojen välissä, eteenpäin ja taaksepäin. Edelleen tuntuu kovin kömpelöltä (enkä pidä näitä positioita kovin esteettisinäkään). Taidetaan kuitenkin kokeilla edessä ja oikealla seuraamista... Perusasennossa peruutukseen ja sivuaskeliin (oikealle) lähtöjä, oikein kivasti! Pivotit ja ohjaajan kiertäminen hyvin muotoutumassa. Loppuun pidempi kaari seuraamista parilla pivotilla, hyvin pysyi mukana.

Flora teki ohjelmaan tulevia elementtejä. Sivuaskelet perusasennossa vallan mainioita! Ja pidin itseni suor(emp)ana. Fram-positiossa suoraa, sivuaskelia, suoraa. Sivuaskelet tässä alkavat hahmottua, samoin höger-positiossa, jossa peruutukseen lähtö ei vaan suoristu. Perusasennossa se kuitenkin meni nyt suoraan. Sida-positiota opeteltiin nakin perässä.

Keskiviikkona sain vain puolen tunnin vuoron ja lähdin poikien kanssa liikenteeseen. Dingo seurasi perusasennossa kaaria, pivoteja, sivuaskelia, peruutusta. Oikein kivasti. Sitten namikäden perässä jalkojen välissä seuraamisen sijasta fram- ja höger-positioita. Liikkuminen oli NIIN paljon sujuvampaa ja koiran asento siistimpi, että jeps, vähän ennen kisaa positiot ja ohjelma uusiksi. :)

Vekan kanssa otettiin ne kriittisimmät eli ruutu, tunnari ja kaukot. Nyt ruutu hyvä. (Vasemmalle flänkkäämistä ei lasketa.) Tunnarissa edelleen runsas leveä kasa ja nytkin Veka otti oman heti sen löytäessään. Ei ehkä ennen koetta vaikeutetakaan tätä. Kaukoissa kuudesta metristä molemmat sarjat. Veka nousi ensimmäisellä seisomisella taas istumaan, mutta korjasin ja palkkasin kuitenkin, koska fokus oli koko sarjassa. Tekniikka pysyi hyvänä; vallankin maahanmenoissa eteenpäin kävelyä ei ole nyt näkynyt. Loppuun kimuranttia seuraamista. Pysähdyksissä Veka perusasennon sijasta pakitti poikittain taakseni?! Peruutus oli varsin hyvä. Hyvä toko-Veka.