Perjantaina koko poppoo hallille. Ensin duunasin Dingon koreografiaa. Tuottaa päänvaivaa koostaa sitä rajallisesta määrästä elementtejä niin, että tuomareihin päin ei ole koko ajan joko selkäni tai koiran ahteri tai molemmat. Mutta kyllä se siitä muotoutuu. Sitten Dingo areenalle ja niitä elementtejä: perusasennossa kaaria, pivoteja, sivuaskelia, peruutusta sekä höger- ja fram-positioita. Nami kädessä kaikki sujui varsin kivasti... yritettiin siis jättää sitä jo kädestä pois.

Veka duunaili ruudun hakua. Heti ruudun takana köllötteli U-putki, mutta ei häirinnyt ollenkaan. Hallitreeni ja häiriöroina ovat kyllä auttaneet ruudun hahmottamisessa. Nyt siis löytyi hyvin. Seuraamista kaikilla mausteilla, oikein mukavasti ja perusasennotkin löytyivät jo muuten paitsi sivuaskelissa, joissa Veka miettii tanssikuvioita. Mitähän muuta tehtiin? Kaukoja varmaan.

Flora teki ohjelmansa osia. Lelupalkalla kiemuraiset seuraamispätkät kolmessa pääpositiossa. Nameilla sivuaskelia, peruutusta ja sida-positiota. Suorassa pysyminen on niin vaikeaa, mutta treeni puree ja kaikessa edistytään kuitenkin koko ajan.

Lauantaina taas Dingon ohjelman parissa askartelua. Sitten Vekan kanssa tokoilemaan. Nyt saatiin sitten niitä virheitä: ei löytynyt ruutu, ei tunnari, eivät oikeat asennot L:ssä ja kaukoissa... ohjatun kapuloista toiselle varastettiin (päänkääntö ja henkäys) ja toista yritettiin tuoda esteen yli... ja kun ei saanut hypätä, ei sitten hypätty metallihyppynoudossakaan... oijjoi. No luoksetulo oli kunnossa! Ruudunkin Veka löysi, mutta ilman targetia ei hahmottanut paikkaa kunnolla. Onnistui siis vain liian monella käskyllä. L:ssä istuminen maahan ja seisominen istumaan, korjasin. Ohjattu sinänsä onnistui, hyppy vain oli vähän liian lähellä ja sekoitti myös hyppynoudon. Tunnari oli samanlainen kuin edellisissä treeneissä enkä tiedä syytä, miksei Veka reagoinut omaan ollenkaan, vaikka kuono kävi sillä monta kertaa. Kaukoissa tutut virheet eli maasta seisomisen sijasta istumaan ja seisomasta istumisen sijasta maahan. Tekniikka pysyi kyllä hyvänä ja korjauskäskyillä saatiin oikeat vaihdot, ei siis olisi nollille mennyt ehkä. Loppuun vielä ruudun hakuja eri suunnista, nyt hyvin.