Keskiviikkona taas tanssailemassa. Ensin taas Vekan ja Dingon koreografioita. Dingo aloitti tennispalloseuraamisella nära-positiossa. Oikein hyvin. Sitten nameilla mellan-positiota ja molemmissa peruutusta. Ja ohjaajan kiertoja, alkaa sujua kivasti.

Flora duunasi laukkaympyrää baka-positiossa eli poikittain takana vasen kylki ohjaajaa vasten. Ihan hyvin kai, en kylläkään nähnyt koiraa selkäni takaa. Tätä positiota en siis saa tehtyä kävellen ristiaskelin tallaamatta koiran päälle enkä osaa tepsuttaa askelia astumatta ristiin. Eli laukkaa tai sivuaskelia. Sivuaskelia nami kädessä tehtiinkin sekä fram että baka. Ja höger-positiota eli vasen kylki vasten oikealla, myös pivoteja. Tämä oli vaikeaa, Flora luikahteli taas kokonaan ympäri. Hitaasti askeltamalla parilla uusinnalla pysyi positiossa. Lisää treeniä tähän. Sitten sida-positiota nami kädessä ja lopuksi takaperin ohjaajan kiertoa.

Veka teki myös baka- ja höger-positioita. Takaa lähtee vähän keulimaan, oikealle sivulle päästiin jo hyvinkin tyhjällä kädellä ohjaamalla. Sivuaskelia perusasennossa hyvin, peruutusympyrää hyvin, fram-positiossa kulmia ja pivoteja hyvin, sitten vaan loppui treenattava kun koira osasi kaiken! Koreografiakin alkaa olla viilausta vaille valmis. Kokonaisuuksia kasaan koiran kanssa ja koepaikkaa pyydystämään. :)