Keskiviikkona neljän koiran taktiikalla hallille. Veka aloitti tanssimuuveilla. Nyt tehtiin musiikin kanssa ohjelmaa alusta, ensin noin puoliväliin ja sitten melkein loppuun. Sitä loppua en vaan vielä ole keksinyt... mutta kohta se saadaan kuntoon, koska paikka ensi viikon kokeeseen varmistui. Ja Veka oli NIIN hieno! Toki seuraaminen keuli ihan apinana, mutta kokeessa se vähän laskeutuu kuitenkin.

Flora pysytteli höger-positiossa hitaassa kävelyssä, pivoteissa ja kaarissa. Ensin luikahti taas ympäri, sitten alkoi löytyä tarkkuutta. Peruutusta vinoon vinoon... Sitten vaihdettiin lelu nakkeihin ja näperreltiin sida-positiota, sivuaskelia edessä ja takana, vaihtoja jalan alta, ohjaajan kiertoa takaperin.

Sitten nuoriso-osasto kentälle. Dingo tokoili alokkaan juttuja. Seuraamispätkä tennarilla vähän häröilyä. Luoksetulot kisamatkalta vauhtipallopalkalla hyvin ja nakkipalkalla eteentulosta hyvin! Sitten lyhyemmältä matkalta eteen + sivulle, nyt hyvät sivulletulot. Liikkeestä maahamenot hyviä, mutta nousi taas ohituksessa, joten hippastelin ympärillä ja palkkailin pysymistä. Kaukoissa yhdestä neljään askeleeseen yksittäisiä vaihtoja, viimeisellä kisaliike MIM ja palkka perusasennosta. Oikein hienosti, vain yksi vaihto lipsahti riman yli. Tehtiin myös lähiversiona seisomisvaihtojakin, että eivät unohdu. Loppuun pojille alokkaan paikkamakuu. Dingo meni vasta tuplakäskyllä maahan, muuten ok.

pmakuu.jpg