Maanantaina sulkapalloa sekä HTM:n koreografiasessiot Hannen ja Johannan kanssa. Kuunneltiin, improttiin ja päätettiin vaihtaa musiikki Floran avoimen ohjelmaan. Hahmoteltiin koreografiaa ja siihen tulevia elementtejä. Seuraava mahdollinen kisa olisi huhtikuun alussa.

Tiistaina poikien kanssa hallille. Laukkasin paikalle niin lahjakkaasti myöhässä, että treeni jäi todella pikaiseksi. Vekan kanssa vedettiin ohjelma kahdesti kokonaan läpi. Monet osat löpsähtelivät ja kontakti huonoa. Kokonaisuus toki aivan kelvollinen, mutta tässä ei ole nyt koko setin tekeminen kasannut hommaa vaan hajottaa osia. Alle kahden minuutin seurailuhan sinänsä on Vekalle helppo nakki eikä sen tarvitse koreografiaa osatakaan, joten ennen kisaa työstetään vain osia.

Dingon kanssa ehdittiin ottaa vain kisamaisesti kaksi liikettä, sitten juostiin repulle syömään nakkeja. Sinänsä tilanne oli hyvä, koska juostiin kiireellä kehään (niin kuin usein kokeissakin käy...) ja sen laidalla oli häiriöihmisiä ja -koiria (mukaan lukien haukkua louskuttava Veka), joista piti luopua ja tulla tekemään liikkeitä palkatta. Seuraaminen oli sitä pannukakkua, mutta luoksetulo hieno. Ei tunnu palkan odottaminen repulla haittaavan Dingoa. Loppuun käytiin ottamassa vieressä agikentällä molemmille paikkamakuu, jonka häiriönä hyppelin agiesteitä teatraalisesti. Se ei häirinnyt, mutta Dingo nousi sekä taakse että viereen mennessäni.